احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی مطرح کرد:
نسبت نظامیان و سیاست و محاکمۀ فرمانده ارتش آفریقای جنوبی به خاطر اظهاراتش در ایران
«ورود به سیاست و اعلام مواضع سیاسی از سوی فرماندهان نظامی در همۀ کشورهای «قانونمند» امری ممنوع و مستوجب مجازات است. در کشور ما اما وضع چگونه است؟ شیخ حسن روحانی اخیراً توضیحات مناسبی در این باره داده است!»

احمد زیدآبادی روزنامه نگار طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود با عنوان «نظامیان و سیاست!» نوشت: فرماندۀ ارتش آفریقای جنوبی در سفرش به تهران ضمن ابراز «همبستگی با جمهوری اسلامی» علیه نتانیاهو و عملکرد اسرائیل در نوارغزه موضع گرفته است.
پس از آن، وزارت دفاع آفریقای جنوبی سخنان فرماندۀ ارتش آن کشور در تهران را «خودسرانه» دانسته و خواستار محاکمۀ او شده است. وزارت خارجۀ آفریقای جنوبی نیز در واکنش به اظهارت فرماندۀ ارتش اعلام کرده است که نظرات افراد و نهادهای غیرمرتبط با وزارت خارجه ربطی به مواضع رسمی آن کشور ندارد.
حزب رقیبِ جناح حاکم هم با تأکید بر اینکه «فرمانده ارتش حق بیان سخنان سیاسی نداشته و فراتر از وظایف قانونی و حرفهای خود عمل کرده است» محاکمۀ او را خواستار شده است.
ورود به سیاست و اعلام مواضع سیاسی از سوی فرماندهان نظامی در همۀ کشورهای «قانونمند» امری ممنوع و مستوجب مجازات است. در کشور ما اما وضع چگونه است؟ شیخ حسن روحانی اخیراً توضیحات مناسبی در این باره داده است!
مشکل این مملکت این است هر مسولی چه نظامی چه غیر نظامی هر کار اشتباهی می کنند زود خودشون رو می چسبانند به رهبر و خود را تبرعه می کنند
ازاسم یکی دیگه استفاده نکن حسن کفتارسه تریلیون دلار
در همه کشورهای قانونمند. خوبه که خودت میدونی. ما با کشورهای قانونمند فرق می کنیم. ما یک کشور پایداری مند هستیم. که مدتی است رادیکال بند شدیم.