احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی مطرح کرد:

خطر قطع رابطۀ لبنان و ایران

یک تحلیلگر سیاسی نوشت: بروز درگیری و تنش شدید بین حزب‌الله و دولت لبنان، خطر قطع رابطه بین بیروت و تهران را به دنبال خواهد داشت. زمزمه‌های اخراج سفیر ایران از بیروت و قطع رابطۀ دو کشور هم اکنون در برخی محافل سیاسی لبنان بلند شده است.

خطر قطع رابطۀ لبنان و ایران

احمد زیدآبادی در کانال تلگرام خود نوشت: دولت لبنان تصمیم به خلع سلاح همۀ گروه‌های غیردولتی مسلح از جمله حزب‌الله گرفته است. 

برخی مقام‌های جمهوری‌اسلامی در مخالفت با این تصمیم گفته‌اند که خواب خلع سلاح حزب‌الله تعبیر نخواهد شد. مشکل اصلی اما این است که اگر حزب‌الله به هر قیمتی نخواهد سلاح خود را زمین بگذارد، باید خود را برای ورود به یک جنگ داخلی آماده کند؛ جنگی که البته خیلی هم داخلی نخواهد بود و اسرائیل و آمریکا و چه بسا سوریه هم در آن علیه حزب‌الله وارد عمل خواهند شد. 

در واقع بروز درگیری و تنش شدید بین حزب‌الله و دولت لبنان، خطر قطع رابطه بین بیروت و تهران را به دنبال خواهد داشت. زمرمه‌های اخراج سفیر ایران از بیروت و قطع رابطهۀ دو کشور هم اکنون در برخی محافل سیاسی لبنان بلند شده است. 

آن‌هایی که دولت آقای پزشکیان را متهم به انفعال و بی‌عملی در این مورد و موارد مشابه می‌کنند، به جای تکرار منویات خود باید راه‌حل ارائه دهند. 

دولت در مقابل این حوادث دقیقاً چه می‌تواند کند که نمی‌کند؟ با چرخاش‌گری و سرزنش‌گری کار پیش نمی‌رود. بازاندیشی و باسازی استراتژیک مورد نیاز است. بقیه‌اش قصه است.

منبع: فرارو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • 😃

    خدارا بسی شکر
    انشالله قطع رابطه کنید با فلسطین و یمن

  • حشمت

    در اصل این اتفاق افتاده

  • ناشناس

    بهتر پول و سرمایه بيت المال رو به اینا میدین

    نظرات شما -
    • شرق گدا مجرم نیست بدبخت است

      عجب خبر خوشحال کننده ای
      نعیم قاسم بزن توسرت
      به امید خدا همانطور خواهد شد.
      دست اعراب گشنه از بیت‌المال ایران کوتاه بشه.

  • ناشناس

    بد شانسی ترین آدم روی کره زمین پزشکیان

  • حقگو

    قطع شده رابطه و احتمال پیوستن لبنان به اسراییل برای جنگ علیه ایران بسیار زیاده

  • محمد رضا کرمی

    خدا رو شکر که رابطه ش با ایران قطع می شود نماز شکر دارد دیگر دلارهای ایران خرج این حزب اله نمیشه

  • ناشناس

    خوب شاید فکر میکنن اینجوری راحتتر هستن.