سخنرانی یاسر عرفات در ساختمان اسرائیل در ایران | فیلم
یاسر عرفات تنها شش روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در تاریخ ۲۸ بهمن ۱۳۵۷، بهعنوان اولین مهمان خارجی وارد تهران شد. این سفر که بهصورت غیررسمی و بدون اعلام قبلی انجام شد، نشاندهنده اهمیت انقلاب ایران برای جنبش فلسطین بود.

به گزارش خبر فوری، عرفات که از سقوط رژیم پهلوی و قطع روابط ایران با اسرائیل خرسند بود، در بدو ورود به فرودگاه مهرآباد گفت: «انسان برای رفتن به خانهاش اجازه نمیگیرد.» این جمله نشاندهنده احساس نزدیکی عرفات به انقلاب ایران و نگاه او به ایران بهعنوان متحد بالقوه در مبارزه علیه اسرائیل بود.
عرفات در این سفر علاوه بر دیدار با امام خمینی همچنین به بهشت زهرا رفت و در سخنرانیاش اظهار داشت: «به موشه دایان گفتم آمریکا مال تو، من به ایران تکیه میکنم.» این سخنان نشاندهنده امید عرفات به حمایت ایران از آرمان فلسطین بود.
اما در جریان این سفر، دفتر حافظ منافع اسرائیل در تهران به سازمان آزادیبخش فلسطین واگذار شد و هانیالحسن، معاون سیاسی عرفات، بهعنوان اولین سفیر فلسطین در ایران منصوب شد. این اقدام نمادین، نشانهای از تغییر سیاست خارجی ایران و حمایت قاطع از فلسطین بود. ویدئوی خبرگزاری آسوشیترپرس از این اتفاق پس از گذشت همه این سالها جالب توجه است.
تمام آرمان ها تلاش ها وزحمات امکان تغییردرایران رواین آرمان مسخره فلسطین ازبین برد
اینا از اولشم خائن به آیت آب و تاک بودن
لعنت بر خودش و پدر و مادر تک تک طرفدارانش
طلاهای زنهای ایران را جمع کردند و به ایشون دا دند و ایشان رفتند چندتا زن گرفتند و عشق و حال !
بدبختی امروز ما از همون حرکات ناشیانه و جوگیرانه مردم و نقشه توده ایهاست
تازه زن انگلیسیم گرفتند!
بیچاره شدیم
از بیچاره هم اون ور تر 46 ساله بدبخت عالم و آدمیم
همونموقع کلنگ اسراییل ستیزی زده شد ، قبلش ما با اسرائیل جفت و جور بودیم
استارت بدبختی
بعدش با جنگ صدام دوستی عرفات و فلسطین رو دیدید ولی بازم حماقت و نتیجه شد این که می بینیم
لعنت خدا بر خودش و اطرافیان و پسرش
رائفی پور کجاست
روز بدبختی ملت شروع شد
عکس این کثافتاروبردارین