واکنش زیدآبادی به بازگشت صدیقی به نماز جمعه تهران

احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود به امامت جمعه کاظم صدیقی در نمازجمعه آتی واکنش نشان داد.

واکنش زیدآبادی به بازگشت صدیقی به نماز جمعه تهران

احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت:

من به اصل "مسئولیت فردی" سخت معتقدم. هیچکس بار گناه و جرم دیگری را به دوش نمی‌کشد حتی اگر از نزدیکترین اعضای خانواده‌اش باشد. از افراد هم به دلیل مواضع سیاسی یا نگاه اعتقادی‌شان گاه به تندی انتقاد می‌کنم اما از طرح هر اتهامی به اشخاص که جنبۀ حقوقی و کیفری داشته باشد، تا در یک "محکمۀ صالحه" به اثبات نرسیده باشد، فراری هستم حتی اگر طرف شمر ذی‌الجوشن یا ابن‌ملجم باشد!

بر این اساس، من نسبت به اتهامات حقوقی منسوب به شیخ کاظم صدیقی در خصوص حوزۀ علمیه‌اش، هیچ موضعی ندارم و طبعاً اتهام‌های فرزندش را به پای او نمی‌نویسم، اما مواضع سیاسی و اعتقادی و رفتار عمومی او را از هر جهت نادرست و زیان‌آور و قابل نقد و رد می‌دانم.

حالا قرار است که آقای صدیقی این هفته در مقام امام جمعۀ تهران خطبه بخواند. از نظر شخص من، چه او خطبه را بخواند چه فردی مثل سیداحمدخاتمی و یا دیگران کمترین توفیری ندارد زیرا نه در نماز جمعه شرکت می‌کنم و نه انتظار خیری عمومی از هیچکدام دارم.

با این حال، واضح است که بخش بزرگی از افکار عمومی روی نمازجمعه خواندن آقای صدیقی به شدت حساس شده است. در واقع حضور و عدم حضور او جنبۀ نمادین به خود گرفته است. مردم می‌پرسند؛ در حکومتی که اگر فرزند یک فرد به دلیل زمان تولدش در کشور دیگری به دنیا آمده و شهروند قهری آن کشور شده است، آن فرد برای حضور در مناصب بالای دولتی منع قانونی دارد، حال چطور فرد دیگری که برای فرزندش پروندۀ فساد تشکیل شده است، هیچ مشکلی ندارد و می تواند به عنوان امام جمعۀ پایتخت مردم را به رعایت "تقوای الهی" دعوت کند؟

وقتی که حضور سیدمحمد خاتمی در یک قاب عکس مشترکِ تصادفی با فلان خبرنگاری که بعدها هتاک از کار درآمده است، سند جرم شخص خودش معرفی می‌شود، آنگاه چطور فردی که پیرامونش شائبه و پروندۀ فسادمالی شکل گرفته است، با کوچکترین محدودیتی روبرو نمی‌شود؟

امامت جمعۀ آقای صدیقی در این هفته، قرار است چه سود و منفعتی برای حکومت و یا حتی هم طیفی‌های او برساند که تاب مستوری از دست داده‌اند؟ این کار معنایی جز اصرار بر لجاجت با بخش بزرگی از افکار عمومی و نتیجه‌ای جز واکنش طعن‌آمیز و همراه با سرخوردگی آنها در بر دارد؟

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 20
  • ناشناس

    جبهه پایداری در ستاد نماز جمعه نفوذ دارد .این جبهه در پی خیر و صلاح جامعه نیست بلکه منافع جناحی خودش را دنبال میکند .

  • موشعلی

    لیاقتشون همین آدمه
    بنطر شما آدم حسابی و درست با اینا کار میکنه؟
    اتفاقا دقیقا همین آدم بدرد نماز جمعه و کسانی که میرن پای منبرش میخوره
    در و تخته باهم جفت و جورن

    نظرات شما -
    • ناشناس

      هزاران لایک

  • هیچکس

    دیدید هروقت خرشون از پل گذشت میبایست برگردیم به همون آغل
    دریغ از ذره ی شعور و حس وفاداری به مردم

  • ناشناس

    متاسفانه برای خودش ارزشی قائل نیست وگرنه باید خودش رو بازنشست می کرد

    نظرات شما -
    • ناشناس

      اینها تا دم گور هم دنبال دیده شدن و مقام و قدرت و پولن

  • ترک

    پس دادگاه قضایی چه غلطی می کند اگر اموال مردم را دزدیده مجازات شود

    نظرات شما -
    • ناشناس

      وضع قوه قضائیه خرابه که کار‌ به اینجا رسیده

  • ناشناس

    درود به شرفت زیدآبادی. زدی وسط خال.

  • ناشناس

    باز دهن کجی به مردم شروع شد

  • ناشناس

    کسی که مردم را به تقوایی الهی دعوت می‌کند ولی نتوانست جلوی پسر خود از اختلاس و چنگ انداختن به مال بیت‌المال بگیرد

  • ناشناس

    هیچ همبستگی در کار نبوده مردم از حمله خارجی خوشحال بودند و حکومت هم دارد کینه را ادامه میدهد نمایش بیخود در رسانه ها برگزار نکنید

  • تلمبه

    هیچ فایده ای ندارد جز دهن کجی به مردم انگشت او روی اسناد ثابت شده. به خدا قسم دوگانگی در برخورد با این افراد باعث عصبانیت مردم شده است و بی اعتمادی عموم جامعه نتیجه اعمال این افراد است

  • ناشناس

    کی از سوراخ موش اومدی بیرون کاظم ؟ جنگ هنوز تمام نشده !

  • ناشناس

    همدلی همدلی که میگن همینه .....

  • ایرانی

    خلایق هر چه لایق. اگر غیر صدیقی و امثال صدیقی . بر این مردم نماز و خطبه بخواند باید تعجب کرد.

  • ناشناس

    ببین اونایی که با این افتضاح هنوز پای منبرش میشینن چقدر گمراه شده اند

  • ناشناس

    اهم اهم.
    آه آه تو
    هر هر ملت

  • ناشناس

    درود بر زید ابادی

  • چای دبش باغ ازگل کیهان و زمین دماوند و ۶۱ تن شمش طلا کجا گم شده

    با کلام خدا جان بازی می‌کنند ای عجیب فساد مالی می‌کنند