ادعای ترامپ: ایران می‌خواهد مذاکره کند، ولی من عجله‌ای ندارم/ ویدئو

رئیس جمهور آمریکا در آخرین اظهار نظر در خصوص پرونده هسته‌ای ایران و مذاکرات با تهران ادعا کرده است فعلا «عجله‌ای برای گفت‌وگو» ندارد.

ادعای ترامپ: ایران می‌خواهد مذاکره کند، ولی من عجله‌ای ندارم/ ویدئو

دونالد ترامپ در گفتگو با خبرنگاران در واشنگتن گفت «آنها (ایران) می‌خواهند مذاکره کنند، من عجله‌ای برای مذاکره ندارم چون همه تاسیسات‌شان را نابود کردیم.»

رئیس جمهور آمریکا همچنین به حمله این کشور به تاسیسات هسته‌ای فردو اشاره کرد و گفته «آنها باید کوه دیگری را انتخاب کنند، (زیرا قبلی) خیلی آسیب دیده بود.»

سخنان تازه رئیس جمهور آمریکا در خصوص عدم مذاکره در شرایط کنونی با ایران در حالی است که روز گذشته فرانسه اعلام کرد در پایان ماه اوت مکانیسم ماشه را فعال خواهد کرد.

منبع: انتخاب
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • ناشناس

    ایران میخوادالتماس کنه ولی من عجله ای ندارم اینوساعت۱۴متوجه شده

  • حسن کفتار

    ماهم عجله ای نداریم چون میخواهیم به پایکاه هایت حمله کنیم

  • رضا

    😄خدایی خیلی بامزه است ایستگاه هممون گرفته

  • ناشناس

    باز حامیان دولت محترمه التماس مذاکره کنه این خفت نیستا

  • ناشناس

    چه جونی داره این جانور
    این همه حرف میزنه

    نظرات شما -
    • ناشناس

      حق نداری اینجوری حرف بزنی

  • ناشناس

    از آرزوهاش ور میزنه

  • ناشناس

    درست برعکس گفت .خیلی از زنهااز روی غرور ویا تعارف برعکس آنچه که میخواهند حرف میزنند .بخشی از شخصیت ترامپ مانند چنین زنهاییست.

  • ناشناس

    یکی از یاران امام زمان هست چون دروغگو نیست.