وقوع آتش‌سوزی در فرودگاه یزد تکذیب شد

مدیر روابط عمومی فرودگاه‌های یزد گفت: خبرهای منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر آتش سوزی و مشاهده دود در فرودگاه شهید صدقی بی پایه و اساس است .

وقوع آتش‌سوزی در فرودگاه یزد تکذیب شد

مدیر روابط عمومی فرودگاه‌های یزد گفت: خبرهای منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر آتش سوزی و مشاهده دود در فرودگاه شهید صدقی بی پایه و اساس است و هیچ گونه آتش یا دودی در این فرودگاه مشاهده نمی‌شود.

محمد جواد ادیب دوست افزود: دودی که از آن یاد می‌شود متعلق به شهرک صنعتی زارچ است که چند لاستیک در این شهرک سوخته و دود سیاهی را راه انداخته است.

 

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • اشنا

    در این بحبوحه گشت میروی انتظامی کم مشاهده میشه با ترقه اندازان مدتی هست برخورد نمیشه و لاستیک اتش زدن و زباله سوزاندن هم کمتر از تلفات اسراییل نیست لطفا اطلاعیه شدید اللحن به این ها بدهید که نفس ها و آسمی ها را مراقبه کنند. والله بعضی بچه های ولگرد همه کاری برای ناپاک ماندن فضای شهری میکنند و هیچکس یک بیانیه یا اخطار نمیدهد.