گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور با ولیعهد عربستان

رئیس جمهور حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان را گواه ذات متجاوز این رژیم توصیف و تصریح کرد: بنده از زمان آغاز به کار به عنوان رئیس جمهور به دنبال تقویت صلح، ثبات و امنیت در منطقه بودم، اما رژیم صهیونیستی در هر عرصه‌ای که ما می‌خواستیم دستاوردی داشته باشیم، اخلال‌گری و کارشکنی کرده است.

گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور با ولیعهد عربستان

دکتر مسعود پزشکیان شامگاه شنبه در گفت‌وگوی تلفنی با آقای «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی، با قدردانی از تماس تلفنی و ابراز مراتب همدردی و دیدگاه‌های برادرانه وی اظهار داشت: لازم می‌دانم قبل از هر چیز از همکاری برادرانه و صمیمانه خادم‌الحرمین الشریفین و دستگاه‌های مربوطه کشور برادر، عربستان سعودی، در ارائه خدمات به حجاج بیت‌الله الحرام، صمیمانه از شما قدردانی کنم.

رئیس جمهور در ادامه حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان را گواه ذات متجاوز این رژیم توصیف و تصریح کرد: بنده از زمان آغاز به کار به عنوان رئیس جمهور به دنبال تقویت صلح، ثبات و امنیت در منطقه بودم، اما رژیم صهیونیستی در هر عرصه‌ای که ما می‌خواستیم دستاوردی داشته باشیم، اخلال‌گری و کارشکنی کرده است.

دکتر پزشکیان با تاکید بر اهمیت تقویت وحدت و برادری میان کشورهای اسلامی در راستای جلوگیری از اقدامات جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی به ویژه در غزه افزود: عربستان سعودی با توجه به جایگاه خود در منطقه و جهان اسلام می‌تواند نقش موثری در تقویت وحدت میان کشورهای اسلامی در راستای دفاع از حقوق همه مسلمانان منطقه ایفا کند. امیدوارم بتوانیم با همکاری یکدیگر منطقه را سرشار از آرامش کنیم.

ولیعهد عربستان سعودی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن محکوم کردن تجاوزات ظالمانه رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران و ابراز همدردی و تسلیت به مناسبت درگذشت جمعی از هم‌میهنان‌مان در جریان این جنایات تصریح کرد: عربستان سعودی در کنار برادران خود در جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و امروز همه جهان اسلام یکپارچه و متفق‌القول از شما حمایت می‌کنند. بنده در همه تعاملات دیپلماتیک خود به دنبال اعمال فشار و توقف تجاوز‌گری‌های اسرائیل هستم.

محمد بن سلمان گفت: باور ما این است که اسرائیل همه تلاش خود را بر این نکته متمرکز کرده که با عمق بخشیدن به تنش‌آفرینی‌ها، پای آمریکا را به این درگیری‌ها باز کند، اما از سوی دیگر باور داریم که واکنش خردمندانه جمهوری اسلامی ایران این فرصت را از آنها دریغ خواهد کرد.

ولیعهد عربستان خاطرنشان کرد که کشورش از هیچ کمکی به برادران خود در ایران دریغ نخواهد کرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • بندهء خدا ؟

    خبر های رئیس جمهور هم که بهتره بگوییم دومین معاون اول،
    راه حل خردمندانه هم تشدید جنگ بوده ، چون کیست که اهمیتی بدهد یا احتمالا" فقط این سخن بنده را بگذارید که بله به دیدگاه ها و سخن مردم هم اهمیت داده می‌شود؟ ولی اونهایی که میگن همه مردم منتظرن شما آنها را نابود کنید و آنها هم فوقش تهران را به ویرانه تبدیل کنند اتفاقا" دل بعضی خارج نشین ها یا اونهایی که از شهر خودشان مطمئن هستند خنک شود یا به اهداف شان که شاید برسند ، را فقط بگذارید !