عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کردهایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست/ پاسخ مقتضی را ظرف روزهای آینده بر اساس اصول و منافع ایران خواهیم داد
وزیر امور خارجه پیشنهاد آمریکا که از طریق عمان به ایران ارسال شده است را دارای ابهامات زیادی توصیف کرد و گفت: پاسخ آن را بر اساس منافع ایران خواهیم داد.

وزیر امور خارجه گفت: اگر بخواهید یک اشغالگر را از سرزمین خود بیرون کنید فقط با قدرت دیپلماسی تنها کافی نیست بلکه باید دیپلماسی شما به یک قدرت نظامی وصل باشد. اگر که ما قدرت دفاعی لازم را نداشتیم و امریکا می توانست تاسیسات هستهای ما را بمباران کند دلیلی نداشت وارد مذاکره شود. اگر ما قدرت علمی نداشتیم و در برنامه هستهای خودمان نمی توانستیم جلو رویم دلیلی برای مذاکره نداشتند.
او ادامه داد: منظور کتاب از قدرت مذاکره قدرتی است که برای مذاکره لازم است.معنی دیگر قدرت مذاکره این است که خود مذاکره هم می تواند قدرت مذاکره کند.یعنی مذاکره به قدرت احتیاج دارد ولی خود مذاکره هم می تواند تولید قدرت کند.
عراقچی تأکید کرد: ما پیشنهادی که از امریکا دریافت کردیم دارای ابهامات و سوالات زیادی است. خیلی از مسائل در این پیشنهاد روشن نیست. پاسخ مقتضی را ظرف روزهای اینده بر اساس اصول و منافع ایران خواهیم داد.
وی خاطرنشان کرد: ادامه غنی سازی در خاک ایران خط قرمز ماست. این یک واقعیتی است که همه کشورها آن را دریافتند. غنی سازی الان تبدیل به یک موضوع غرور ملی و افتخار برای ایرانیان شده است.
پوتین هنوزدرگیرحمله اوکراین است دورش که امن شد وخلوت شدجواب میده
خودشون پر از ابهام هستند عمو ترامپ منطقی میگه
دلقک
بد بلایی سر مردم اوکراین آورد
انابل میدونه
دست از نامه بازی بردارید و با طرف آمریکایی رو در رو بنشینید و مذاکره کنید و تا موقعی که توافق نکرده اید از مقر مذاکره خارج نشوید. این چه جور مذاکره ای است که حداکثر هفته ای یکبار برای مدت حدود سه ساعت تشکیل و بدون هیچگونه پیشرفتی تمام می شود!
حیف که برقا رفتن وگرنه روشن می شدی بیچاره.
آقا با چه زبونی بگه...گفته این حکومت حق غنی سازی درر داخلی آن را ندارد تا هر وقت که کیفش کشید،درصد انرا بالا و پایین کند و دنیا را با آن تهدید کند..اگه شیر فهم شدید ترا خدا ،دیگه نرو مذاکره و اگه جرات دارید شکست مذاکرات را اعلام کنید...که بعید میدونم این جرات را داشته باشید..ترامپ بایدن نیست که مذاکرات را ۴ سال لفت بدید تا دولت عوض بشه
انابل بیاجواب بده فقط ازکامنت من میسوزی
واللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله نماند اثر از ...
بشین نقاره بزن .