آیا بیانات امروز رهبر انقلاب، به معنای پایان مذاکرات است؟
رهبر معظم انقلاب امروز در سخنان مهمی در باره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا اظهارنظر کردند.

محمد مهاجری در این باره نوشت: بیانات ایشان متضمن دو نکته است: اول خوش بین نبودن به روند مذاکره ؛ دوم محکوم کردن مطالبه امریکا برای نفی حق غنی سازی هسته ای توسط ایران.
پرسشی که پیش می آید این است که مفاد سخنان ایشان مهر پایان بر مذاکرات است؟
1- ترامپ در جریان سفر به منطقه خلیج فارس ، حرفهای خارج از نزاکت و مخالف عرف دیپلماتیک مطرح کرد. سخنان رهبرمعظم انقلاب ، پاسخی درخور به ان یاوه گویی ها بود. گرچه پاسخ هایی از سوی مقامات ایران از جمله رئیس جمهور داده شده بود اما به نظر می رسد باید در سطح برجسته تر و با صلابت بیشتری به آن پاسخ داده می شد.
2- سخنان رهبری ،پالس مهمی به امریکا ست که اگر در مذاکرات بدنبال حصول نتیجه است نباید بر مواضع پیشین خود اصرار بلاوجه داشته باشد.اصولا اگر قرار بود ایران از حق مسلم غنی سازی که همه اعضای NPT از آن برخوردارند محروم شود، چه نیازی به گفت وگو؟ بنابراین بیانات رهبری یک اهرم فشار است که تیم مذاکره ایرانی می توانند از آن در جلسات آینده استفاده کنند.
3- منطوق بیانات رهبرانقلاب کاملا از گفتمان دیپلماتیک برخوردار است و استناد و اتکا به آن یک سرمایه پرقدرت برای تیم ایرانی است.
با این توضیح می توان گفت آنچه رهبری در سخنرانی امروز گفتند، نه تنها در برابر مذاکره یا علیه آن نیست، بلکه درچارچوب تداوم مذاکره تا رسیدن به نتیجه دلخواه جمهوری اسلامی ایران است.
اتش اختیار غلط کردی که سرباز ظلم ،،،حرفی ام داری بگو بررسی میشه. ،،،
خودمون میدونیم برای چیه هشتاد درصد مردم فهیم ایران تحصیل کرده هستن
بله
هیچ چیزی در سیاست دائمی و قطعی نیست.نظر آمریکا در مورد غنی سازی اورانیوم در کشور نیز ممکن است بسته به شرایط موجود تغییر کند. اگر مسئولان کشور شل کنند آنها سر دیگر طناب را سفت می کنند.هدف آمریکا در مذاکرات گرفتن بيشترين امتیاز از ایران با توسل به تهدید و زور است.میبایست یک سیستم موشکی مثل روسیه سریعا راهاندازی کرد که در صورتی دشمن تمام رهبران و فرماندهان نظامی و تاسیسات دفاعی کشور را از بین ببرد این سیستم به صورت خودکار به اهداف از پیش تعیین شده دشمن شلیک کند.این اهداف می تواند زیرساختهای اسرائیل و تاسیسات هستهای آنها تا کل چاهها و تاسیسات نفتی و زیربنایی کشورهای عربی منطقه باشد.وقتی هزینه جنگ را با آنها بالا برد بعدا مجبور می شوند که کوتاه بیایند.
رابی خودتی؟آفرین .پس حرف حسابی هم بلدی بزنی.باریک الله
مگه با کشورهای منطقه دوست نشدید؟؟؟همش لاف و دروغ و خدعه بود؟؟؟
اونهایی که دم از جنگ و تهدید و حمله موشکی میزنند هیچ تصوری از جنگ ندارند.
شما با یک کشور ابرقدرت و موزی طرفی. حتی یک درصد اگر این چالش ها و تفاوت دیدگاه ها منجر به جنگ بشود شاید شاید ما بر پایه توان موشکی مان در کوتاه مدت بتوانیم ضرباتی بزنیم اما در بلند مدت قدرت پدافندی ما بشدت پایین است ضمن اینکه این کشور در صورت وقوع جنگ تنها نخواهد ماند و کشورهای کاسه لیس و مستعمراتش مثل انگلیس قرانسه آلمان استرالیا کانادا اسپانیا نروژ سوئد دانمارک و ...... به همراهش خواهند بود و زیر ساخت های ما را مورد تهاجم قرار خواهند داد الآن دیگه بچه های نوجوان هم میدانند که در صورت آسیب دیدن زیر ساخت های اساسی و زیر بنایی ما مانند نیروگاه ها پالایشگاه ها سدها پل های بزرگ پتروشیمی ها و صنایع بزرگ دیگر بدلیل ضعف مالی و عدم دسترسی به تامین کننده های بزرگ و از طرفی ضعف ساخت داخل قدرت جایگزینی و به چرخه فعالیت برگردوندن آنها را در کوتاه مدت اصلاً نداریم ما الآن که جنگ نیست 19 هزار مگاوات ناترازی برق داریم اونموقع چطور خواهد بود؟ نکته دیگر اینکه با توجه به نارضایتی شدید اقشار مردم و اعتراضات گسترده آنها به وضعیت اقتصادی و معیشت و رفاهشون احتمال هر گونه قیام و شورش را بدهیم که این خواست اصلی ابر قدرت های جنایکار است. نکته آخر در این بلواهای سیاسی تا سر حد جنگ هیچ وقت به چین و روسیه نباید اطمینان کرد چین سریک اقتصادی ماست و روسیه دنبال شریکی برای سپر شدن در تقابل با غرب می گردد
به ناشناس
اگر دشمن بداند که در موقعیت ضعف قرار دارید بدون شک تمام اون تأسیسات هستهای و زیربنایی را که فرمودی نابود خواهد کرد که کشور را درگیر مشکلات داخلی کند و فرصتی برای ماجراجویی در جای دیگر نداشته باشد .اما اگر بدانند که در صورت حمله به تأسیسات هستهای و زیربنایی ایران تمام تأسیسات هستهای و زیربنایی اسرائیل و کشورهای عربی هم پیمان آنها در منطقه نیز نابود خواهد شد و این امر باعث بالا رفتن قیمت نفت به بشکه ای ۵۰۰ دلار می شود مطمئنا هیچ وقت چنین غلطی نخواهند کرد.ولی مسئولان باید جدی باشند و این هشدار را به آنها بدهند که در صورت حمله به تأسیسات هستهای و زیربنایی کشور مطمئن باشند تأسیسات زیربنایی و هستهای آنها نیز به کل نابود خواهد شد.
من در موقعیت فعلی برایم فرقی ندارد که هم اکنون چه حکومت و سیستمی در ایران سر کار است.زیرا منافع ملی در صدر تمام عقایدم قرار دارد و حمله آمریکا و اسرائیل به تأسیسات هستهای و زیربنایی کشور می تواند تبعات سنگینی برای مردم ایران داشته باشد و یک قرن ایران را به عقب ببرد.
قضاوت و ابراز نظر وقتی دروغ مثل نقل و نبات باشد چرخیدن هرز است.
چند ماه مسئولین و ائمه جمعه و مجلس و...... حرف نزنند اوضاع کشور و مردم بهتر میشه...
آمریکا برایدحل اختلاف و رسیدن به توافق مذاکره نمی کرد به سفارش دشمنان تهدید و تحریم می کرد.
این هم از دم خروس مهاجری که زد بیرون هی نقش منفی مخالف بازی میکرد
یکی برای خودش همه فدای یکی. منطق رو ببین