هشدار سفیر ایران در انگلیس درباره عملیات پرچم دروغین

سفیر ایران نسبت به دخالت شخص ثالث و طراحی عملیات«پرچم دروغین» با هدف تخریب روابط تهران و لندن هشدار داد.

 هشدار سفیر ایران در انگلیس درباره عملیات پرچم دروغین

سفارت ایران در لندن در پیامی در شبکه مجازی ایکس نوشت: «سید علی موسوی»، در تاریخ ۱۹ مه ۲۰۲۵، با «دن جارویس» وزیر امنیت انگلیس در وزارت کشور دیدار کرد.

در ادامه این پیام آمده است: دو طرف در مورد طیف وسیعی از مسائل، از جمله برخی تهدیدات امنیتی ادعایی و به ویژه دستگیری‌های اخیر برخی از اتباع ایرانی، تبادل نظر سازنده‌ای داشتند.

سفیر ایران در لندن در این دیدار به موضوع آزادی اتباع ایرانی بازداشت شده در تحقیقات پلیس متروپولیتن در مورد ادعاهای دروغین مربوط به تروریسم را که بدون هیچ گونه اتهامی مطرح شده است، اشاره کرد و از وزیر امنیت انگلیس خواست تا دیگر قانونگذاران بریتانیایی را در این مورد مطلع کند و نسبت به خطر دخالت شخص ثالث در عملیات احتمالی "*پرچم دروغین" با هدف مختل کردن روابط دو جانبه ایران و بریتانیا هشدار داد.

بنا بر این گزارش، هر دو طرف بر اهمیت گفت‌وگو با حسن نیت تأکید کردند و بنا شد که در آینده برای حل هرگونه سوء تفاهم و رسیدگی به اختلافات، به دیدارهای خود ادامه دهند.

دیدار سفیر ایران با وزیر امنیت انگلیس

به گزارش ایسنا، پلیس متروپولیتن در یکی دو هفته اخیر در چارچوب آن چه عملیات از پیش‌برنامه‌ریزی‌شده می‌خواند، به ظن آماده‌سازی یک اقدام «تروریستی»، بر اساس بخش ۵ قانون مبارزه با «تروریسم»، هشت تبعه ایرانی مقیم انگلیس را بازداشت کرد.

در عین حال رسانه‌های انگلیسی روز یکشنبه هفته جاری در خبری اعلام کردند که از این تعداد، چهار تن از بازداشت آزاد شده‌اند.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در واکنش به بازداشت تعدادی از اتباع ایرانی در بریتانیا به اتهام قصد انجام فعالیت «تروریستی» و مسائلی که در ارتباط با آنها در برخی از رسانه‌های انگلیسی منتشر شده است، گفته بود، «ما شاهد داستان‌سرایی‌هایی در رسانه‌ها هستیم، مبنی بر این که اتباع ایرانی ظاهراً در توطئه‌ای برای هدف قرار دادن سفارت اسرائیل در لندن دست داشته‌اند.»

وی گفت: ایران از بریتانیا خواسته است که وارد تعامل شود تا ما قادر باشیم به هرگونه تحقیق درباره اتهامات معتبر کمک کنیم. انتخاب زمان کنونی و عدم تعامل نشان می‌دهد که ظاهراً مسائلی در پشت پرده می‌گذرد. سابقه نشان می‌دهد طرف‌های ثالثی وجود دارند که به هر اقدام نومیدانه‌ای دست می‌زنند تا دیپلماسی را از مسیر خود منحرف و تنش را تشدید کنند، از جمله از طریق طرح ادعاهای دروغین.»

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ایران آماده است تا برای روشن کردن آنچه واقعاً رخ داده است، تعامل کند و ما مجدداً تأکید می‌کنیم که مقامات بریتانیا باید روندهای قانونی را برای شهروندان ما تامین کنند.

شایان ذکر است، عملیات "*پرچم دروغین" به عملیات‌هایی گفته می‌شود که توسط نهادهای نظامی، شبه‌نظامی، اطلاعاتی یا سیاسی به‌گونه‌ای انجام می‌شود که این تصور به‌وجود آید که گروه‌ها یا کشورهای دیگری این عملیات‌ها را انجام داده‌اند.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    عملیات پرچم دروغین (به انگلیسی: False flag operations) به عملیات‌هایی گفته می‌شود که توسط نهادهای نظامی، شبه‌نظامی، اطلاعاتی یا سیاسی به‌گونه‌ای انجام می‌شود که این تصور به‌وجود آید که گروه‌ها یا کشورهای دیگری این عملیات‌ها را انجام داده‌اند

    و روباه پیر استاد این عملیاته

    نظرات شما -
    • بهنام

      شهیدرییسی اگربودروباه رامثل کفتارنابودمیکرد