کسانی که مردم را به تجمع برای محاکمه روحانی و ظریف دعوت کردند، خودشان هم نیامدند/ فقط 25 نفر، آن هم 4نفرشان بچه؟

برخی نمایندگان مجلس که در این سال‌ها اصرار عجیبی بر قانون عفاف و حجاب و بعد حمایت از لاوروف در مجلس داشتند، دعوت به تجمع برای محاکمه روحانی-ظریف کردند؛ تجمعی که قرار بود مردمی باشد.

کسانی که مردم را به تجمع برای محاکمه روحانی و ظریف دعوت کردند، خودشان هم نیامدند/ فقط 25 نفر، آن هم 4نفرشان بچه؟

کسانی که مردم را به تجمع برای محاکمه روحانی و ظریف دعوت کردند، خودشان هم نیامدند/ فقط 25نفر ، آن هم 4نفرشان بچه؟

 مطابق عکس‌های منتشرشده، حداکثر 25 نفر آمده بودند که چهار نفرشان هم کودک بودند. 

این حق هرکسی است که برای خواسته‌اش تجمع برگزار کند و مردم را هم دعوت به حضور در آن تجمع کند و اصلا هم مشکلی ندارد که خواستار محاکمه چه کسی باشند. مشکل آنجاست که عده‌ای با این قلت که حتی تعدادشان از افراد دعوت‌کننده هم کمتر بود؛ یعنی حتی آنهایی که دعوت به تجمع کرده بودند، خودشان هم نیامد بودند ولی جزء مهم‌ترین بدنه تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی و قانون‌گذاری کشورند.

یعنی اینکه گفته می‌شود اینها نماینده سه درصد مردم هستند، با این تجمع معلوم شد حتی نماینده خودشان هم نیستند. اما مشکل‌تر اینجاست که آیا همه اجازه دارند چنین تجمعاتی برگزار کنند و خواهان محاکمه هرکس نمی‌پسندند شوند یا چنین اجازه‌ای مختص برخی افراد است و بس؟

325605

photo_2025-11-01_06-50-17

 

منبع: روزنامه شرق
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ناشناس

    روحت شاد لیاخوف. به خاطر توپ بستن مجلس ایران

  • ناشناس

    چندتا آدم تو مجلس هستند خودشونو نماینده مرد که هیچ نماینده خدا رو زمین میدونند و برای دفاع از مظلوم مثل زن بی پناه که زیر بار زندگی در فقر داره زنده زنده شکنجه میشه و میمیره هیچ حرفی نمیزنند و برای مهریه که حق زن هست و تو آیات متعدد به وضوح آمده خوب بلدند حق و ناحق کنند نماینده خدا روی زمین کتابش قرآن هست که اینها نمیرند از روش یک دور هم بخونند

  • ناشناس

    این تعداد نشانگر رفراندوم بود! روسیاهی ش برای تندروها

  • ناشناس

    اون مجریه چرا اونجوری نقاب زده. مگه اینجا طالبانیسم هست مردم خبر ندارند. البته چند تای دیگه هم داشتن.

  • ناشناس

    خدا میدونه چقدر بودجه گرفتن برا این مراسم

  • ناشناس

    آن ۲۵نفر هم کمیته امدادی بودند که اگر نمی آمدند حقوقشان قطع می شد

  • ناشناس

    ستون پنجم روسیه در ایران.