رئیس‌جمهور: دستیابی به توافق با آمریکا دست‌یافتنی است، اما به شرط پرهیز از رویکرد زورگویی

رئیس جمهور با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا گفت:‌ دستیابی به توافق با آمریکا امری دست‌یافتنی است، اما تحقق آن نیازمند یک شرط اساسی است و آن اینکه طرف آمریکایی از رویکرد تحمیل و زورگویی پرهیز کند؛ چرا که ما تحت هیچ شرایطی تن به زور نمی‌دهیم.

رئیس‌جمهور: دستیابی به توافق با آمریکا دست‌یافتنی است، اما به شرط پرهیز از رویکرد زورگویی

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان، امروز یکشنبه، در حاشیه نشست «مجمع گفت‌وگوی تهران ۲۰۲۵» و در دیدار آقای محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، با تأکید بر روابط برادرانه و صمیمانه میان دو کشور، ابراز امیدواری کرد که تعاملات و توافقات انجام‌شده در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مرحله اجرا درآید و نتایج آن در جهت منافع مشترک دو کشور و دو ملت نمود یابد.

رئیس جمهور افزود: بدون تردید در صورت تحقق پروژه‌های مشترک و تقویت همکاری‌های دوجانبه، چهره منطقه نیز دستخوش تحولاتی مثبت خواهد شد.

دکتر پزشکیان در ادامه این دیدار با اشاره به پیوندهای عمیق میان دو کشور، ابراز امیدواری کرد که با همکاری یکدیگر و تعامل سازنده با دیگر کشورهای منطقه، بتوانیم صلح، امنیت، رفاه و پیشرفت را برای ملت‌هایمان به ارمغان بیاوریم.

در این دیدار، آقای محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز ضمن ابلاغ سلام‌های گرم امیر قطر به رئیس‌جمهور کشورمان و تمجید از سخنان ایشان در مراسم افتتاحیه مجمع گفت‌وگو، ابراز امیدواری کرد که این رویکرد خردمندانه بتواند مبنایی برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه باشد.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی با اشاره به شرایط حساس حاکم بر منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: اقتضای این وضعیت، گسترش تعاملات و تداوم همکاری‌های نزدیک میان کشورهای منطقه است.

نخست وزیر و وزیر خارجه قطر ادامه داد: قطر همواره حامی حق جمهوری اسلامی ایران بوده و در کنار این کشور ایستاده است؛ این حمایت، برخاسته از علاقه‌ای متقابل و پیوندی فراتر از سیاست، یعنی برادری دینی است.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی افزود: تجربه نشان داده که در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، فشار و تحمیل نتیجه‌ای نداشته و آنچه کارساز بوده، گفت‌وگو و تفاهم است. ما امیدواریم در سال پیش رو، در عرصه مسائل سیاسی، شاهد موفقیت و سربلندی بیش از پیش جمهوری اسلامی ایران باشیم.

 

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    هر قسمت از جهان مدل صحبت کردن خود را دارد باید به این مدل صحبت کردن عادت کرد چون فرهنگشان اینطور است.

  • ناشناس

    جناب آقای دکتر ضمن عرض ارادت واحترامیکه برای شما قایلم باید به استحضار برسانم عمق وقوع این توافق خیلی بیشتر از چیزیست که به نظر میرسد. دارا خسروشاهی حتی اگر ثروتش دوبرابر اینی هم که هست بشود هیچ چیز جای خانه ای را که دران بزرگ شده و یاد و خاطرات دوران کودکی اش را نمیگیرد وبه نظر من بعنوان یکی از آسیب دیدگان حکومت ایران به عربستان دعوت شده بود اخر مگر گناه بدر و عموی ایشان که همشهری ماهستند و همگی بخوبی انها را میشناسیم چه بوده که با انها وامثال انها اینطورشده ودارد میشود و فقط و فقط به خاطر مال دنیا. بنده این خانواده کار افرین فرهیخته و با هوش وبا استعداد را از دوران کودکی بخوبی میشناسم امثال انها متاسفانه در کشور امریکا زیادند وبه ترامب هم خیلی نزدیکند ایا شما فکر میکنید این قبیل افراد میگذارند این توافق صورت بگیرد؟؟؟؟ چرا دارا مگر ایرانی ثروتمند در امریکا کم بوده که ایشان دعوت شده . خانه شان و کارخانه هایشان به ناحق مصادره و عده دیگری جایگزین انها در کشور شدند.ایا دولت ایران اعلان میکند املاک و اموالی که به ناحق مصادره شده راعودت میدهد؟