محمود عباس انتخابات پارلمانی را به تعویق انداخت
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد: انتخابات پارلمانی تا زمان تضمین برگزاری آن در قدس اشغالی به تعویق میافتد.
به گزارش روسیا الیوم، محمود عباس گفت: تلاش ها برای برگزاری انتخابات در قدس تا الآن با مخالفت روبرو شده است.
وی از جامعه بین الملل خواست همچنان رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهد تا دست از حقوق ملت فلسطین بکشد و این رژیم را به توافقنامههای امضا شده از جمله حق ملت فلسطین در برگزاری انتخابات ملزم کند.
عباس افزود: ما به تلاش خود برای تحقق وحدت ملی، پایان بخشیدن به دودستگی و ادامه مقاومت مردمی و تشکیل دولت وحدت ملی ادامه خواهیم داد.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین پیش از این گفته بود، اتحادیه اروپا به مقامات فلسطین اطلاع داده که رژیم صهیونیستی هرگز اجازه نخواهد داد انتخابات پارلمانی در قدس برگزار شود.
تشکیلات خودگردان فلسطین در ماه فوریه رژیم صهیونیستی را در جریان تصمیم خود برای برگزاری انتخابات از جمله در قدس قرار داد و از این رژیم خواست در برابر برگزاری انتخابات سنگ اندازی نکند.
منبع: ایسنا
66
محمود عباس خودش برای اینکه رعیس تشکیلات خود گردان بماند با صهیو نیست ها هم دست اگر هم دست نیست چرا استعفا نمیده شخص دیگری رعیس بشه چند سال رعیس تشکیلات خود گردان چه گلی بر سر مردم فلسطین زده بدبختها روز به روز اوضاع شان خراب تر میشه چون عباس کاری برای مردم فلسطین نمیکنه منافع خودش رو در نظر میگیره