در کنفرانس خبری مشترک نخست وزیر اسرائیل و وزیرخارجه آمریکا مطرح شد

نتانیاهو: بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آمریکا تصمیمی حکیمانه بود/ روبیو: ما از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران حمایت می‌کنیم

نخست وزیر اسرائیل گفت: بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آمریکا تصمیمی حکیمانه بود.

 نتانیاهو: بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آمریکا تصمیمی حکیمانه بود/ روبیو: ما از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران حمایت می‌کنیم

 نتانیاهو: بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آمریکا تصمیمی حکیمانه بود/ اسرائیل متحدی بهتر از ایالات متحده ندارد/ در محکومیت اسرائیل ریاکاری بین‌المللی وجود دارد/ ما ساکنان غزه را به ترک آن تشویق می‌کنیم و حماس مانع این کار می‌شود

به گزارش کانال خرداد،  بنیامین نتانیاهو در کنفرانس خبری مشترک با روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد: حمله ما در دوحه پیامی به تروریست‌هاست — آنها می‌توانند پنهان شوند اما نمی‌توانند فرار کنند. هیچ مصونیتی برای تروریست‌ها در هیچ‌جا وجود ندارد.

وی گفت: ما متعهد به بازگرداندن گروگان‌ها از غزه هستیم و باید حماس را شکست دهیم. دولت‌های ضعیفی وجود دارند که به دلیل فشار اقلیت‌ها بر ما فشار می‌آورند. رئیس‌جمهور ترامپ جهان را بهتر کرد و او بزرگ‌ترین دوست اسرائیل است. تصمیم ما برای بمباران رهبران حماس در قطر تصمیمی مستقل از اسرائیل بود و مسئولیت کامل حمله را می‌پذیریم.

نتانیاهو افزود: یک مشکل مشترک با ایالات متحده و اروپا وجود دارد و آن این است که برخی می‌کوشند دموکراسی را تضعیف کنند. خشونت سیاسی رو به افزایش است و دموکراسی در معرض تهدید قرار دارد.  ساختمان‌هایی که ما در غزه ویران می‌کنیم به عنوان پایگاه‌های حماس استفاده می‌شوند. می‌دانیم که باید حماس را شکست دهیم و تضمین کنیم که آن‌ها قادر به تبدیل غزه به منبع تهدید علیه ما نباشند.

روبیو: ما از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران حمایت می‌کنیم/ فشار حداکثری بر ایران را ادامه خواهیم داد/ تهدید ایران فراتر از اسرائیل، به خلیج {فارس} و حتی اروپا گسترش یافته است/ ایران تهدیدی برای جهان است

به گزارش کانال جماران، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با نتانیاهو مدعی شد: ایران موشک‌های دوربردی دارد که می‌توانند ثبات منطقه و اروپا را تهدید کنند. دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ریسکی است که نمی‌توان آن را پذیرفت و ما به استفاده از همه ابزارهای فشار علیه آن ادامه می‌دهیم. ما متحدان خود در اروپا را به اعمال تحریم علیه ایران تشویق می‌کنیم.

وی افزود: مردم غزه شایسته آینده‌ای بهتر هستند که قبل از آزادسازی گروگان‌ها و نابودی حماس قابل تحقق نیست. حماس یک سازمان تروریستی است و باید سلاح خود را تحویل دهد. حماس باید به عنوان یک گروه مسلح که ثبات منطقه را تهدید می‌کند پایان یابد و بدون آن فرصتی برای صلح وجود ندارد. اکنون بر نقشی تمرکز داریم که قطر می‌تواند در دستیابی به توافق در غزه ایفا کند. ما با متحدان خود در خلیج [فارس] بر روی چندین پرونده کار می‌کنیم.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس


    باز هم
    نتان موش کودک کش رو
    از ترامپ پدوفیل کودک آزارمتجاوز
    و نظام تروریستی آمریکا رو از قوم کودک کش صهیون
    تفکیک میکنید ؟!
    حرفی ، حدیثی ، سفیدشویی
    جناب اصلاحیون ندارند ؟!

  • ناشناس

    چقدر حالم ازتون به هم میخوره