فواید رابطه جنسی برای خانم های پا به ماه

در دوران بارداری هم مثل تمامی اوقات زندگی مشترک رابطه زناشویی بین زوجین انجام می شود که این روابط حتی در گاهی از اوقات فواید بسیاری برای بدن مادر دارد.

فواید رابطه جنسی برای خانم های پا به ماه

در زندگی مشترک رابطه زناشویی یکی از رایج ترین اتفاقاتی است که در بین زن و مرد رخ می دهد در این میان گاهی اوقات این رابطه منع و گاهی حتی توصیه می شود رابطه زناشویی در دوران حاملگی نیز دست کمی از این فراز و نشیب ها ندارد و در پاره ای از اوقات منع شده و گاهی به شدت به آن توصیه می شود رابطه زناشویی در دوران حاملگی و اواخر آن می تواند فواید بسیار زیادی داشته باشد مثل زایمان به موقع که در پی این روابط اتفاق می افتند . رابطه زناشویی در دوران حاملگی را بخوانید .

فواید رابطه زناشویی در دوران حاملگی
رابطه جنسی برای خانم های پا به ماه رابطه زناشویی در دوران حاملگی چه مضراتی دارد و آیا باید از آن اجتناب کنیم یا خیر؟تاثیرات روحی که بر خانم های باردار میگذارد فواید زیادی برای مادر و جنین دارند می خواهیم مهمترین دلایلمان را برای مفیدبودن نزدکی زوجین در دوران بارداری برایتان ذکر کنیم رسیدن به ارگاسم در دوران

بارداری، می‌تواند از ارگاسم در هر زمان دیگری لذت‌ بخش‌تر باشد.به گفته محققان، داشتن رابطه جنسی، در دوران بارداری، برای بدن، ضربان قلب و رابطه عاطفی‌تان، بسیار مفید است.برخی از زنان باردار، به خاطر ترس، از برقراری رابطه زناشویی با همسرشان اجتناب می‌کنند، درحالی‌که اگر پزشک تایید کند که بارداری‌تان پرخطر نیست،

داشتن رابطه در این دوران هیچ مشکلی برای شما و جنین نخواهد داشت. دلایلی که در زیر برای شما عنوان می‌کنیم، شما را متقاعد خواهد کرد که رابطه زناشویی در دوران بارداری مفید است. دلیل اول: ارگاسم‌تان بسیار لذت‌بخش خواهد بود

بسیاری از زنان دوست دارند که باز هم ارگاسم را در زمان بارداری‌شان تجربه کنند.برخی از زنان، برای اولین بار ارگاسم چندگانه را در دوران بارداری خود تجربه می‌کنند.زیرا در این دوران، خون‌رسانی به دستگاه تناسلی و رحم در آخرین حد خودش است و در نتیجه قدرت تحریک‌ پذیری بسیار بالا است.

اهمیت رابطه زناشویی در دوران حاملگی و اواخر آن
دلیل دوم: افزایش غریزه جنسی در این دوران مطالعات نشان می‌دهند که ۴۰ درصد از زنان، در دوران بارداری‌شان نسبت به زمان‌های دیگر علاقهبیشتری به برقراری رابطه داشته‌اند.علت این تمایل، افزایش ترشح هورمون‌های استروژن و پروژسترون است.پستان‌ها در این دوران بزرگ‌ترو تحریک پذیرتر می‌شوند و به علاوه دیگر نیازی نیست نگران راه‌های پیشگیری از بارداری باشید.

دلیل سوم: باعث کاهش استرس می‌شود ارگاسم باعث افزایش آدرنالین در خون و در نتیجه کاهش استرس می‌شود.تحقیقات نشان می‌دهند کهارگاسم باعث کاهش فشار خون و حتی کاهش خطر سکته قلبی می‌شود.بنابراین، رابطه زناشویی به افزایش خواب شما نیز کمک می‌کند.دلیل چهارم: به زنده نگه داشتن رابطه زناشویی کمک می‌کند

همانطور که می‌دانید، رابطه زناشویی موفق، نقش اثرگذاری در زندگی هر زوجی بازی می‌کند.با برقراری رابطه در دوران بارداری، نه تنها به حفظ این رابطه کمک می‌کنید، بلکه به خاطر ترشح هورمونی به نام اکسی‌توسین در خون، احساس نزدیکی بیشتری به همسرتان می‌کنید.

بد نیست بدانید که : شرایط رابطه زناشویی در دوران حاملگی

روابط زناشویی از سه ماهه ی اول تا ماه نهم بارداری باید با اصول خاص دنبال شود .معمولا زوجین طی بارداری تغییراتی را در روابط بین فردی خود تجربه می کنند که یکی از آنها مربوط به روابط زناشویی است.

اکثر زنان که دارای حاملگی طبیعی هستند، ممکن است تا زمانی که کیسه آبشان پاره شود و یا به اتاق عمل بروند، به رابطه جنسی ادامه دهند ، بعضی شرایط وجود دارد که ممکن است لازم باشد فعالیت خود را تغییر دهید، یا از رابطه به طور کامل یا از بخشی یا تمام دوران بارداری خود اجتناب کنید.

ماما یا پزشک شما باید به شما بگوید که هر گونه عوارضی اگر دارید یا خواهید داشت که در چه حد از رابطه اجتناب کنید و اگر مطمئن نیستید، از پزشک خود بپرسید .

روش نزدیکی در بارداری

بهترین روش نزدیکی در بارداری چیست روابط زناشویی در دوران بارداری ,مجاز یا ممنوع روابط زناشویی زوجین در بارداری تحت تاثیر عواملی مانند :شیوه رابطه زناشویی زوجین قبل از بارداری و مفهوم روابط زناشویی در نظر زوجین، وضعیت سلامت جسمی و روانی و عوارض دوران بارداری، باورها و ویژگی های فرهنگی زوجین، نحوه برخورد آنها با تغییرات فیزیکی زنان طی بارداری و در ضمن ترس از صدمه به جنین در زمان نزدیکی قرار می گیرد.

محدویت زوجین در بارداری عبارت اند از :

داشتن سابقه سقط یا زایمان زودرس خون ریزی یا پارگی کیسه آب جنین و یا داشتن سابقه انقباضات خودبه خودی رحمی تعداد زایمان متعدد ونارسایی دهانه رحم چهار تا شش هفته اواخر بارداری داشتن سابقه فشار خون بارداری

منبع: نمناک

1980

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید