حمله به آمبولانس اورژانس در اهواز

افراد ناشناس با حمله به آمبولانس اورژانس در اهواز، شیشه‌ کابین خودرو را شکستند.

حمله به آمبولانس اورژانس در اهواز

عارف شرهانی سخنگوی اورژانس خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عصر پنجشنبه ۵ بهمن‌ در منطقه سه‌راه خرمشهر در اهواز، آمبولانس عملیاتی اورژانس اهواز مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت.

در این حادثه که حوالی ساعت ۱۵ پنجشنبه رخ داد، پرسنل عملیاتی فوریت‌های پزشکی منطقه هفده‌گانه اهواز در حال انتقال یک مصدوم تصادفی از محل حادثه به سمت بیمارستان بودند که مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفتند و مهاجمان با پرتاب متعدد اشیا موجب تخریب شیشه کابین بیمار شدند.
شرهانی گفت: آسیب‌های وارد شده به بیمار حاضر در آمبولانس و همکار ما جدی نبود و پس از انتقال فوری بیمار، موضوع از مراجع انتظامی و قضایی به جد در حال پیگیری است.

واحد حقوقی این مرکز به طور جدی پیگیر تنبیه آسیب‌زنندگان به سرویس‌های خدمات‌رسان به مردم شریف خواهد بود.

منبع: ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس

    توحش

  • J

    وضعیت اعصاب مردم در بعضی مناطق بحرانی شده . در بعضی استانها در دعواها دیگه به جای فحش و مشت و لگد فقط از تفنگ و چاقو و قمه استفاده میشه . صفحه حوادث پر شده از اخبار دعوا و درگیری و قتل و خفت گیری

  • IHND

    دیگه خدمت رسانی تو این مملکت معنی نداره کرونا هم اگر دوباره اومد من به عنوان پزشک خودم رو کنار می کشم وقتی مردم قدر کادر درمان رو نمی دونند گور بابای قسم پزشکی

  • محمد

    سبعیت ووحشیگر ی دیگر جزو لاینفک مردم شده متاسفانه

  • ناشناس

    همه این جمله را تکرار کنیم «تقصیرمنه»