گیلان را تبدیل کرده‌اند به کارگاه سدسازی!

یک فعال محیط زیست بیان کرد: میانگین ریزش‌های باران در گیلان از برخی بخش‌های اروپا بیشتر است و چهار برابر نیاز مردمش آب دارد اما الان در رودسر آب جیره‌بندی است! بخش‌هایی در این کشور از فشل بودن بخش‌های دیگر نهایت استفاده را می‌برند.

گیلان را تبدیل کرده‌اند به کارگاه سدسازی!

درویش: گیلان را تبدیل کرده‌اند به کارگاه سدسازی و صدها هزار درخت ارزشمند هیرکانی را قطع می‌کنند

محمدرضا درویش  در  گفتگو با خبرفوری اظهار کرد:  کشوری که می‌تواند در تحریم صد در صد کیک زرد بسازد نمی‌تواند ۱۰ درصد از مصرف آب در بخش کشاورزی‌اش را کم کند؟

وی تصریح کرد: میانگین ریزش‌های باران در گیلان از برخی بخش‌های اروپا بیشتر است و چهار برابر نیاز مردمش آب دارد اما الان در رودسر آب جیره‌بندی است! بخش‌هایی در این کشور از فشل بودن بخش‌های دیگر نهایت استفاده را می‌برند.

درویش افزود: دولت اگر عفو عمومی بدهد، اینترنت را آزاد کند، حجاب را برای همیشه حذف کند و نشاط در جامعه ایجاد کند، اگر همه دنیا هم بخواهد ایران را تحریم کند آیا باز هم می‌توانند؟!

این فعال محیط زیست ادامه داد: چرا ما باید میلیاردها دلار هزینه کنیم برویم کشورهای اطراف برای شنیدن صدای خوانندگان محبوبمان، چرا آنها نباید بیایند به ایران و این ثروت در خود ایران هزینه شود، اگر این اسمش حماقت نیست پس چیست؟

وطن هتل نیست که اگر از ستاره‌هایش خوشمان نیامد برویم به یک هتل دیگر!

محمدرضا درویش  بیان کرد:  ما دوسال قبل تنها ۵۰ مگاوات برق در سال تولید می‌کردیم الان رسیدیم به هفته‌ای ۱۰۰ مگاوات.

وی در این گفتگو گفت: بخش خردمندی در نظام حرف‌های ما را می‌شنود. ما باید همچنان ادامه دهیم، ما نباید نا امید شویم.

درویش افزود: اینجا وطن ماست ما باید برایش بجنگیم، وطن هتل نیست که اگر از ستاره‌هایش خوشمان نیامد برویم به یک هتل دیگر! باید برای ارتقای ستاره‌های سرزمین مادری جنگید.

این فعال محیط زیست گفت: چطور در مشهد پول هست که هزاران کیلومتر آب را از دریای عمان بیاوریم، بعد پول ندارید تصفیه‌خانه بزنید. چون آنجا سودی هست، ۲ تا ۵ درصد آن ۳۵۰ هزار میلیارد تومان هم برسد به جیب دوستان برای خودشان و بچه‌هایشان و نوه‌هایشان در کشورهای آنچنانی ویلا کافی ساخته شده.

درویش: در خوزستان که بزرگترین مخازن سدها را داریم، سال گذشته حق‌آبه نخلستان‌ها را نتوانستند بپردازند/ آنجا ۷ میلیون نفر نخل داریم که حالا فقط ۱.۳ میلیون نخل باقی مانده است

محمدرضا درویش در این گفتگو گفت: ما با یک خشکسالی ۳۸ درصدی برای کل کشور و ۴۳ درصدی برای تهران مواجه هستیم. در خوزستان که بزرگترین مخازن سدها را داریم، سال گذشته حق‌آبه نخلستان‌ها را نتوانستند بپردازند. سوال اینجاست چطور نتوانستند یک میلیارد متر مکعب آب انجا را تامین کنند در حالی که ۳ برابرش را برای کشت و صنعت نیشکر دادید؟ اتفاقا سال پیش آب بسیار زیادتری از سدها خالی شده، چرا؟ از ترس ناترازی انرژی و از ترس اعتراضات مردمی و تعطیلی صنایع.

 

درویش: از ۷۶ هزار طرح در کشور ۷۴ هزارتای آن نیمه تمام مانده است

این فعال محیط‌زیست افزود:  چرا هیچ خبرنگاری نمی‌پرسد آقای رئیس جمهور سند ملی امنیت غذایی چه شد؟ ابراهیم رییسی هیچگاه از این سند به عنوان دستاوردش حرف نزد. خبرنگارها دنبال چیزی هستند که در جامعه هایلایت می‌شود. رسانه اسناد بالادستی را مطالعه نمی‌کند. رخی خبرنگارهای ما نمی‌توانند از دل صحبت‌های مسئول ۴ تا غلط بگیرند. چون به این حوزه‌ها اشراف ندارند.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید