این افراد باید از خوردن انار خودداری کنند

از خوردن انار تا دو هفته قبل از عمل جراحی باید بپرهیزید.

این افراد باید از خوردن انار خودداری کنند

داشتن برخی از عادت‌های اشتباه در مصرف انواع غذاها و خوراکی‌ها در هر وعده غذایی سبب شده است که به بیماری‌های مختلفی مبتلا شویم.

در بسیاری از مواقع درباره عوارض مصرف این خوراکی‌ها اطلاعات چندانی نداریم، اما با شناخت عوارض آن‌ها و کنار گذاشتن عادت‌های اشتباه ما می‌توانیم سلامت خود و اطرافیانمان را حفظ کرده و از طول عمر بیشتری برخوردار شویم.

انار یک میوه خوش طعم و پرطرفدار پاییزی است که فواید درمانی زیادی دارد، اما خوردن آن برای برخی افراد ممنوع است. انار یک میوه پاییزی است که نام آن ریشه در کلمه یونانی به معنای سیب با دانه‌های درشت دارد. این میوه پرطرفدار دارای طبع سرد و خشک است.

بخوانید ۱۰ خاصیت برتر انار برای سلامتی

انار دارای دارای ویتامین‌های فراوان، آهن و آنتی اکسیدان است که به میزان ترشی آن مزاج سرد و خشکی‌اش هم متغیر خواهد بود. مصرف میوه انار علی‌رغم فواید بی‌نظیری که دارد برای برخی از افراد مضر است و در صورت مصرف عوارضی را برای آن‌ها خواهد داشت.

طبق نظر متخصصان افراد داری مزاج سرد به دلیل نفخ زیاد و سست شدن معده باید از مصرف انار پرهیز کنند. همچنین مبتلایان به زخم معده در صورت استفاده از انار دچار تشدید معده درد می‌شوند. به گفته متخصصان هسته‌های انار موجب تشدید یبوست می‌شوند، بنابراین افراد دچار یبوست باید از مصرف این میوه خودداری کنند.

انار به علت وجود آهن فراوان در آن باعث ایجاد حالت تهوع، درد شکم و استفراغ خواهد شد؛ بنابراین استفاده از این میوه برای افراد دچار اختلالات هضم توصیه نمی‌شود، همچنین از خوردن انار تا دو هفته قبل از عمل جراحی باید بپرهیزید. 

افرادی که هنگام خوردن میوه انار دچار اختلالات پوستی، بلعیدن دردناک، درد و ورم در دهان می‌شوند یا مبتلا به آلرژی هستند باید از خوردن این میوه اجتناب کنند. 

انار دارای هفت گرم فیبر، سه گرم پروتئین، ۳۰ درصد ویتامین سی، ۳۶ درصد ویتامین کا، ۱۶ درصد فولات و ۱۲ درصد پتاسیم است. هر یک لیوان آب انار حدود ۲۱ گرم قند و ۱۴۴ کالری دارد.

اگر به التهاب فیزیکی ناشی از بیماری‌های مختلف مبتلا شده‌اید و قصد کاهش آن را دارید، حتماً از انار استفاده کنید؛ چراکه خواص آب انار مانند یک داروی بدون عوارض عمل کرده و توانایی بسیار زیادی در کاهش التهاب‌های مشکل‌ساز دارد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد شد.

منبع: ایمنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • خبر خوان
    1

    این متن به نظر شما کارشناسی شده است . چرا هر چیزی غیر علمی رو درج می کنید ؟ انار یکی از میوه هایی است که در قرآن آمده و به عنوان میوه بهشتی از آن یاد می شه . آنچه که شما در متن نوشته اید این میوه را یکی از مضرترین میوه ها نام برده اید . چرا حرف های غیر کارشناسی شده رو درج می کنید و از محبوبیت سایت می کاهید؟

  • ناشناس
    0

    در خود احادیث و حتی فرمایشات معصومین هم به مزایای خوردن انار و در کلام امیر المومنین هم امده که انار را با هسته و پوست سفید غشای داغلی ان میل کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.گویا هر چیزی که بعنوان مطالب علمی هست را ترجمه میکنید و بدون کارشناسی کردن ان از نظر صحت و سقم و تطابق با طب اسلامی و سنتی در سایت قرار میدهید.چرا؟

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها