قلی‌زاده با تیپ خاص در جشن شهری

وینگر ایرانی لخ پوزنان در کنار دیگر هم‌تیمی‌هایش در جشن قهرمانی حاضر شد.

قلی‌زاده با تیپ خاص در جشن شهری

لخ پوزنان در دومین سال پیاپی در حضور علی قلی‌زاده موفق به کسب عنوان قهرمانی در لیگ اکستراکلاسا لهستان شد که این ستاره ایرانی علی‌رغم مصدومیت شدید، در جشن شهری تیمش شرکت کرد.

علی قلی‌زاده سه هفته پایانی لیگ اکستراکلاسا لهستان را به دلیل آسیب دیدگی از دست داد، اما عملکرد درخشانش موجب شد تا این باشگاه یک فصل دیگر قراردادش را تمدید کند و سعی در حفظ او داشته باشد و در زمان بازگشت، از این بازیکن بهره ببرد.

پایان مسابقات فصل 26-2025 لیگ اکستراکلاسا لهستان با اهدای جام به تیم لخ‌پوزنان همراه شد و پس از آن هم، اعضای این باشگاه در شهر پوزنان جشن قهرمانی را برپا کردند که علی قلی‌زاده هم با عینک و کلاه خاص، در کنار هم‌تیمی‌هایش حاضر شد.

قلی‌زاده با وجود دوری از تیم ملی و غیبت در جام جهانی 2026، روحیه خود را با قهرمانی در کنار تیمش بالا نگه داشته و پس از عمل جراحی، دوران بازتوانی را سپری می‌کند تا آماده بازگشت به میادین شود.

a11ivzsj6

 

 

منبع: ورزش3
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید