مشاجره ترامپ و هگست بر سر ایران

روزنامه واشنگتن‌پست به نقل از دو منبع مطلع نوشت: ترامپ که از روند جنگ با ایران مستاصل شده، در نشست اخیر کابینه خود در کمپ‌دیوید با عصبانیت از پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا پرسید که چرا درباره کمبود شدید موشک که اکنون گزینه‌های نظامی واشنگتن علیه ایران را محدود کرده، اطلاعات درستی ارائه نکرده بود.

مشاجره ترامپ و هگست بر سر ایران

به نوشته واشنگتن‌پست، این مشاجره نشان‌دهنده افزایش نارضایتی ترامپ از وزیر جنگ خود است؛ فردی که یکی از مهم‌ترین حامیان اقدام نظامی علیه ایران بود و ترامپ را متقاعد کرده بود که جنگ با ایران منجر به یک پیروزی سریع و نسبتاً آسان خواهد شد.

4444444

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس

    .....تو روح شیطانی جفتتون
    این همه بی گناه به شهادت رسیدند
    حرومزاده های اپستینی

    نظرات شما -
    • ناشناس

      فدای سر ترامپ

  • ناشناس

    شما یه کشور بحران زده با اقتصاد داغون دچار کمبود موشک نشدین اونوقت امریکایی که واسه جنگ با روسیه و چین امادگی داره با ۲ ماه جنگ با شما کمبود مهمات پیدا کرده؟ کشوری که همین الان داره به اکراین و اسرائیل هم مهمات میده‌ . ساده تر و احمقتر از شما وجود نداره

    نظرات شما -
    • ناشناس

      دقیقا

  • ناشناس

    چقدر ساده لوحيد