خبرفوری| سپاه: صبح امروز سه فروند جنگنده اف۳۵ امریکا در پایگاه هوایی الازرق اردن را به کلی تخریب و به سه فروند دیگر خسارت وارد کردیم/ چند نیروی دشمن نیز به هلاکت رسیدند/ تکذیب مذاکرات ژنو و طرح جدید سنتکام علیه ایران

در پی انهدام اهداف آمریکایی در پایگاه «علی‌السالم» کویت توسط سپاه پاسداران و شکار یک پهپاد متخاصم در جنوب کشور، هم‌زمان با ادعای رسانه‌های غربی درباره طرح حمله ۱۰ تا ۱۴ روزه سنتکام، منابع آگاه تمام گمانه‌زنی‌ها پیرامون ازسرگیری مذاکرات سیاسی در ژنو، دوحه یا اسلام‌آباد را تکذیب کردند.

خبرفوری| سپاه: صبح امروز سه فروند جنگنده اف۳۵ امریکا در پایگاه هوایی الازرق اردن را به کلی تخریب و به سه فروند دیگر خسارت وارد کردیم/ چند نیروی دشمن نیز به هلاکت رسیدند/ تکذیب مذاکرات ژنو و طرح جدید سنتکام علیه ایران

به گزارش خبرفوری، هم‌زمان با تصاعد تنش‌های نظامی در منطقه، عملیات مقتدرانه نیروهای مسلح ایران در پاسخ به اقدامات متجاوزانه وارد مراحل تازه‌ای شده است.

العربیه: ارتش اسرائیل ادعاها مبنی بر هدف گرفتن بندر دمیاط مصر را تکذیب کرد.

سی‌بی‌اس نیوز: امارات ده‌ها حمله هوایی علیه ایران انجام داده است، اما این موضوع را به طور رسمی اعلام نکرده است.
 
پاکستان: مذاکرات ایران و آمریکا ادامه دارد

میانجی پاکستانی روز پنجشنبه تأکید کرد که مذاکرات بین ایران و ایالات متحده همچنان ادامه دارد، حتی با وجود اینکه واشنگتن در پاسخ به حملات جدید علیه اردن، «موج بزرگی از حملات» را علیه دشمن خود انجام داده است.

آخرین وضعیت پل ارتباطی لارستان به بندر خمیر بعد از حمله دشمن

گزارش اختصاصی خبرفوری از جنایت شب گذشته ترامپ در قشم/ حضور در خانه‌ای که شب گذشته در قشم هدف حمله موشکی آمریکا قرار گرفت

عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد

حیدر العبودی، سخنگوی دولت عراق، اعلام کرد دولت این کشور هیچ‌گونه اطلاع قبلی از حملات انجام‌شده به خاک عراق نداشته است.

پیش‌تر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ادعا کرده بود بغداد را پیش از انجام تجاوز مشترک با سعودی به این کشور، باخبر کرده بود.

شبکه هارتص اسرائیل گزارش داد: حملات پهپادی ایران در مصر با این هدف انجام شده که نشان دهد ایران قادر است جریان تأمین سوخت آمریکا را در این منطقه مختل کند.

گزارش صداوسیما از حملات شب گذشته آمریکا به چند نقطه در اهواز

فوری/ ادعای شبکه 13عبری: ارزیابی‌ها حاکی از آن است که ترامپ دستور گسترش دامنه حملات علیه ایران را صادر کرده است.

عربستان، آماده حمله دریایی و زمینی حوثی ها!

سخنگوی وزارت خارجه: هر انفجار، با هر جنایت، با هر تحریم، با هر تهدید، با کشتن هر کودک، ایرانیان را در دفاع از میهنشان مصمم‌تر و منسجم‌تر می‌کنید

990

گزارش کانال ۱۳ اسرائیل از تنش شدید ترامپ با مسئولان امنیتی کاخ سفید درباره جنگ علیه ایران

کانال ۱۳ عبری به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد دونالد ترامپ در جلسه‌ای برای دریافت گزارش وضعیت جنگ علیه ایران، با مسئولان امنیتی آمریکا به‌شدت برخورد کرده و از نبود راهبرد واحد ابراز عصبانیت کرده است.

به ادعای مقام‌های آمریکایی، ترامپ در این نشست برخی مسئولان امنیتی را مورد حمله لفظی قرار داد، بر سرشان فریاد زد و به آنها ناسزا گفت.

این گزارش می‌گوید ترامپ از اینکه تیم امنیتی‌اش نتوانسته بر سر یک «استراتژی مشخص» به توافق برسد، به‌شدت ناامید و عصبانی بوده است.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: آمریکایی‌ها و مزدورانشان، امروز تا اعماق جان ‌دریافتند که تابوت‌هایشان جزئی از تجهیزاتشان در منطقه است.

پس از آنکه سنتکام با صدور بیانیه‌ای ادعای سپاه درباره انهدام سه فروند جنگنده اف-۳۵ را رد کرد و مدعی شد تمامی موشک‌های شلیک‌شده از سوی ایران رهگیری شده‌اند، سپاه اکنون تصاویر ماهواره‌ای از آشیانه جنگنده‌های اف-۳۵ در پایگاه هوایی موفق السلطی اردن پس از حمله را منتشر کرد.

55

حملات پهپادی ارتش به پایگاه شیخ عیسی بحرین در انتقام خون خلبان شهید

در مرحله بیست و ششم عملیات صاعقه و در انتقام خون پاک شهید امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی خلبان دلیر سوخو ۲۴ نیروی هوایی ارتش، پهپادهای انهدامی ارتش جمهوری اسلامی ایران، «ژنراتورهای برق»، «سامانه ناوبری» و «ساختمان‌های اداری و پشتیبانی» ارتش تروریستی آمریکا در پایگاه شیخ عیسی بحرین را هدف قرار دادند.

 

آمریکا مدعی رهگیری همه موشک‌های ایران و عدم خسارت به هواپیماهایش شد

ارتش ایالات متحده آمریکا در پی جنگ افروزی و تجاوز به ایران و نیز پاسخ قاطع نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مدعی رهگیری موشک‌های ایران و عدم خسارت به هواپیماهای خود شد.

 

سند دروغ گویی ارتش تروریستی آمریکا/ تصاویر اولیه از سولۀ تعمیر و نگهداری جنگنده‌های آمریکایی در پایگاه موفق سلطی

 این درحالی است که سنتکام مدعی رهگیری تمام موشک‌های ایرانی و همچنین عدم آسیب به هواگردها و تجهیزات درون پایگاه شده است.

سپاه خطاب به سنتکام: بهتراست دست از سانسور شدید بردارید و داده‌های دقیق را در اختیار دنیا قرار دهید تا مردم جهان خودشان قضاوت کنند و به‌صورت برخط ببینند وقتی می‌گوییم متجاوز تنبیه می‌شود، آن‌هم همین امروز، منظورمان چیست.

photo_2026-07-30_20-52-36

 

صبح امروز، نیروی هوافضا و نیروی زمینی سپاه پاسداران در ادامه عملیات «نصر ۲»، پایگاه هوایی آمریکا در «علی‌السالم» کویت را هدف ضربات پهپادی و موشکی قرار دادند که طی آن دو آشیانه پهپادی و یک مخزن بزرگ سوخت هواپیما و بالگردهای نظامی به آتش کشیده و کاملاً منهدم شد.

اطلاعیه سپاه در خصوص حمله به پایگاه هوایی آمریکا در علی السالم کویت را (اینجا) بخوانید.

تصاویر ماهواره‌ای آسیب های جدیدی به پایگاه هوایی علی السالم در کویت پس از حملات اخیر موشک های بالستیک ایران نشان می دهد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای با تاکید بر اینکه همین امروز متجاوز را تنبیه می‌کنیم، از انهدام کامل سه فروند هواپیمای اف- ۳۵ و ورود خسارت سنگین به ۳ فروند دیگر در پایگاه هوایی الازرق در پاسخ به جنایت دشمن آمریکایی در قشم خبر داد. (اینجا بخوانید)

همچنین در جبهه دفاع پدافندی، سپاه بندر امام خمینی (ره) از رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد متخاصم در آسمان این شهر طی عملیات بامداد امروز خبر داد. (اینجا بخوانید)

در سوی دیگر، ابعاد تحرکات نظامی آمریکا در منطقه با گزارش تازه رسانه‌های غربی پررنگ‌تر شده است. روزنامه تلگراف مدعی شد برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی جامع برای اجرای حملات ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه مواضع ایران با هدف تضعیف توان موشکی کشور تهیه کرده و آماده ارائه به مقامات ارشد نظامی آمریکا است.

photo_2026-07-30_17-10-15

در حوزه دیپلماتیک و فضای رسانه‌ای، انتشار برخی شایعات درباره رایزنی‌های سیاسی موضع‌گیری قاطع مقامات کشورمان را به همراه داشت. یک مقام آگاه در گفتگو با نورنیوز، تمامی ادعاهای مطرح‌شده مبنی بر ازسرگیری مذاکرات در ژنو، دوحه یا اسلام‌آباد را کذب محض خواند و تاکید کرد هیچ برنامه‌ای برای سفر هیأت ایرانی به پاکستان یا قطر وجود ندارد.

ازسرگیری مذاکرات

این تکذیبیه در حالی مطرح می‌شود که پیش‌تر ادعاهایی تاییدنشده درباره توافق احتمالی ایران و عمان بر سر بازگشایی تنگه هرمز نیز در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شد.

بهرام یوسفی

 

این خبر به روزرسانی شده است.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 24
  • Vsh

    اینجوری پیش بره چتد روز دیگه اف ۳۵ ها تموم میشه ،بعدش چی رو بزنیم که پز بدیم

    نظرات شما -
    • ناشناس

      مثل آف ۳۵ اسراییلی در جنگ ۱۲ روزه

  • ناشناس

    ١٠٠٠ تا موشک زدید کویت هنوز پایگاه امریکا سرجاش

    نظرات شما -
    • ناشناس

      عالی شد

    • ناشناس

      تو روبیکا میشه کل بشریت و نابود کرد از در عقب

  • ناشناس

    عالی شد

  • ناشناس

    منتظر خشم حماسی دیگر باشید.

  • ناشناس

    پس به این نتیجه میرسیم که : ۱۴۰۰ سال فقط همینجوری ! بهمون اطلاع رسانی شده !!!

    نظرات شما -
    • ناشناس

      شک داشتی مگر

  • م

    به به ماشالله بیش باد بزنید تا جاییکه توان هست

  • Nemesis

    تخریب! 😂😂😂😂😂😂

  • ناشناس

    همین الان سنتکام این ادعا را رد کرد. لطفا خبر جعلی منتشر نکنید، اشکال نداره نتوانستید انتقام بگیرید، ورزشی ها درک میکنن (چه چیز خنده داری گفتم، ورزشی و درک)

    نظرات شما -
    • علی

      تا الان سنت‌کام راست گفته؟ کشته هاشون رو از ۱۸ تا رسوندن به ۱۴ تا. اونا یه آدمایی دارن که مرده رو زنده می کنه

  • ناشناس

    از اموجی زیر پست معلومه داستان چیه

  • ناشناس

    به خدا اکثر اصابت ها دروغ هست

  • ناشناس

    این جنگ تا ریشه کن شدن یک چیز ادامه پیدا می‌کنه. خودتون حدس بزنید

  • جون

    من ماندم این خبرهای زدن اون هواپیماها رو کی به اینا میده خودشون میرن میبینند خخخخ

  • ناشناس

    خب ترسو نباشید فیلم نابودی ها رو بگذارید همه ببینن

    نظرات شما -
    • ناشناس

      اونو باید سنتکام بذاره

  • ناشناس

    باشه بابا فقط تمومش کنید، تکلیفو روشن کنید

  • ناشناس

    اونها پدافند قوی دارند درست برعکس ما....
    بیش از ۹۵ درصد را رو هوا نابود می کنند و اصابتی به زمین ندارد...

  • ناشناس

    منابع حکومتی ایران هنوز به روش جنگ ۸ ساله عراق آمار و عدد می گن....

  • ناشناس

    رویا پردازی جهت نابودی F35 همچنان ادامه دارد

  • ناشناس

    زنده باد ایران