یک شاهد ۲۰ هزار دلاری آواکس ۷۰۰ میلیون دلاری را شکار کرد
نیروهای مسلح ایران در حملهای که از هر حمله دیگری مهمتر است، خسارت میلیون دلاری به آمریکا وارد کرده و با شکار آواکس غولپیکر آمریکایی، ستون فقرات تجاوز هوایی را شکستند.
یک پهپاد شاهد ۲۰ هزار دلاری موفق شد آواکس ۷۰۰ میلیون دلاری را شکار کند. برای اینکه این شکار میلیون دلاری نیروهای مسلح ایران را بیشتر بشناسید، باید توجه داشت که این حمله از هر حمله دیگری مهمتر است و خسارت میلیون دلاری به آمریکا وارد کرده است.
آواکس غولپیکر آمریکایی از جمله اهدافی است که مورد حمله ایران قرار گرفته است. این اقدام به معنای ضربه به آواکس یا شکستن ستون فقرات تجاوز هوایی محسوب میشود، چرا که در تحولات اخیر ثابت شد آواکسها هم شکار شدند.

👏👌
پولشو از عربا می دوشه.
البته یواش یواش وقتشه ما هم عربا رو بدوشیم.
خوب شیر می دن.
اینترنت که قطع باشه با برنو هم میشه آواکس زد چ برسه با شاهد
منو رفیقم رفته بودیم جنگل یهو یه شیر حمله کرد رفیقم اشتباهی بجای اسلحه عصا رو برداشت و شلیک کرد شیر کشته شد