هاآرتص: تهران حاضر به امتیازدهی نیست؛ لحن ترامپ در قبال ایران عوض شده است

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» امروز یکشنبه در گزارش جدید خود، پیچیدگی‌های صحنه نظامی و سیاسی میان تهران و تل‌آویو را مورد بررسی قرار داد و اذعان کرد جمهوری اسلامی ایران «هیچ تمایلی برای عقب‌نشینی و امتیازدهی سریع» نشان نمی‌دهد.

هاآرتص: تهران حاضر به امتیازدهی نیست؛ لحن ترامپ در قبال ایران عوض شده است

هاآرتص با اذعان به اینکه علت این اقدام تهران را « توانایی در تاب‌آوری و مهار ضربات سنگین اخیر» دانست و گزارش داد، مسئولان ایران باور دارند که «همچنان برگ‌های برنده راهبردی ردر اختیار دارند»

این روزنامه در ادامه می‌نویسد: تصمیم‌گیران در تهران معتقدند که اگرچه اقتصاد ایران با دشواری‌هایی روبروست، اما این عامل هنوز به نقطه بحرانی نرسیده که سران کشور را مجبور به پذیرش شروط سخت‌گیرانه دونالد ترامپ کند».

هاآرتص با اذعان به اینکه اسرائیل برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی ایران به عنوان ابزار فشار حداکثری اصرار دارد، گزارش داد، آمریکا تا حدودی مخالف این مسئله است؛ زیرا می‌ترسد چنین حملاتی منطقه را به سمت یک جنگ فراگیر بکشاند و به یک «جنگ انرژی» ویرانگر در منطقه خلیج فارس تبدیل شود.

این روزنامه صهیونیستی با بیان اینکه ادبیات ترامپ در قبال ایران تغییر کرده، افزود: او فعلاً صحبت از تغییر رژیم را کنار گذاشته و این پرونده را به مراحل بعد موکول کرده است؛ چرا که تحقق این هدف همزمان با حملات هوایی گسترده، دشوار به نظر می‌رسد. با این حال، ترامپ همچنان به دنبال یک دستاورد ملموس» است تا خود را پیروز این جنگ معرفی کند.

هاآرتص با اعتراف به اینکه در سطح توازن قدرت منطقه‌ای، نفوذ اسرائیل، کاهش نسبی داشته،‌گزارش داد: «اگرچه اسرائیل ضربه اول را زد، اما اکنون تصمیمات استراتژیک فقط در اختیار ترامپ است. نقش بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر، اکنون به تلاش برای تأثیرگذاری بر تصمیمات واشنگتن محدود شده؛ درست مانند وضعیتی که رهبران عربستان سعودی، امارات و ترکیه دارند.»

این روزنامه ضمن هشدار نسبت به اینکه احتمال دارد جنگ علیه ایران به «جنگ فرسایشی واقعی» بدل شود،‌می‌نویسد، چنین وضعیتی جبهه داخلی اسرائیل را به‌شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ زیرا پیامدهای اقتصادی و فشار روانی بر افکار عمومی اسرائیل، چالش بزرگی برای دولت ایجاد کرده است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید