«بافل طالبانی»، رئیس اتحادیه میهنی کردستان:

اقلیم کردستان باید پلی برای حل اختلاف باشد، نه میدان جنگ/ ایران از ۴۵ سال پیش برای این جنگ برنامه‌ریزی کرده و مقاومت سختی از خود نشان خواهد داد/ ایده تغییر نظام در حال حاضر مطرح نیست و تاکنون هیچ قیام مردمی در داخل ایران مشاهده نشده است

رئیس اتحادیه میهنی کردستان، در گفت‌وگویی به بررسی تازه‌ترین دیدگاه‌ها و ارزیابی‌های خود پیرامون جنگ جاری میان ایالات متحده، اسرائیل و ایران پرداخت و از جزئیات تماس‌های تلفنی خود با دونالد ترامپ و عباس عراقچی پرده برداشت.

 اقلیم کردستان باید پلی برای حل اختلاف باشد، نه میدان جنگ/ ایران از ۴۵ سال پیش برای این جنگ برنامه‌ریزی کرده و مقاومت سختی از خود نشان خواهد داد/ ایده تغییر نظام در حال حاضر مطرح نیست و تاکنون هیچ قیام مردمی در داخل ایران مشاهده نشده است

«بافل طالبانی» در مصاحبه با «بریت بایر»، مجری شبکه آمریکایی «فاکس نیوز»، اظهار داشت که آغاز حملات امری «غافلگیرکننده» بوده و منطقه با یک تشدید تنش نظامی بسیار جدی روبه‌روست.

بر اساس گزارش رووادو، رئیس اتحادیه میهنی کردستان تصریح کرد که اقلیم کردستان از سوی چندین طرف هدف حملات قرار گرفته است و تاکنون هیچ نشانه‌ای از آرام‌سازی اوضاع در افق دیده نمی‌شود؛ بلکه برعکس، تنش‌ها به‌طور پیوسته در حال افزایش هستند.

طالبانی در خصوص گفت‌وگوی خود با «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، گفت: «ترامپ بسیار جذاب و دوستانه بود. وقتی درباره کردها صحبت می‌کرد و آن‌ها را جنگجویان بزرگ توصیف کرد، احساسات را در صدای او لمس کردم.»

وی افزود که ترامپ بسیار سپاسگزار سال‌هایی است که کردها در کنار نیروهای ویژه آمریکا خدمت کرده‌اند. وی همچنین بر ضرورت حمایت و حفاظت از مردم عراق تأکید کرد.

بافل طالبانی همچنین از انجام یک تماس تلفنی با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران پرده برداشت و خاطرنشان کرذ: «عراقچی ناامیدی زیادی را ابراز کرد، زیرا ایرانیان معتقد بودند که مذاکرات به خوبی پیش می‌رود و قرار بود یک کمیته فنی تشکیل شود.»

وی ادامه داد: «ایران از ۴۵ سال پیش برای این جنگ برنامه‌ریزی کرده و مقاومت سختی از خود نشان خواهند داد.»

رئیس اتحادیه میهنی کردستان ادامه داد که ایده تغییر نظام در حال حاضر مطرح نیست و تأکید کرد که تاکنون هیچ قیام مردمی در داخل ایران مشاهده نکرده‌اند.

طالبانی وضعیت فعلی ایران را با جنگ عراق در سال ۲۰۰۳ مقایسه کرد و گفت: «در سال ۲۰۰۳ مخالفت مشروع و شناخته‌شده‌ای از سوی کردها و شیعیان علیه صدام وجود داشت.»

او همچنین نسبت به کارایی اعزام نیروهای زمینی به کشوری به وسعت اروپای غربی ابراز تردید کرد.

بافل طالبانی تأکید کرد که کردها در اقلیم کردستان نباید «نوک پیکان» این جنگ باشند.

وی اشاره کرد که تاکنون هیچ عملیات مسلحانه فرامرزی‌ای از داخل خاک اقلیم کردستان به سمت ایران آغاز نشده و نیروهای پیشمرگه تاکنون از هرگونه حرکتی از این دست جلوگیری کرده‌اند.

او در ادامه گفت: «کردستان باید پل حل اختلاف باشد، نه میدان جنگ.»

طالبانی ضمن اشاره به نقشی که پدرش، جلال طالبانی، به عنوان میانجی ایفا می‌کرد، آمادگی خود را برای ایفای همان نقش اعلام کرد.

رئیس اتحادیه میهنی کردستان در پایان سخنانش ادعا کرد: «من معتقدم که در درون ترامپ درخواست صلح وجود دارد. منطقه ما بسیار از ویرانی‌های جنگ رنج برده است و باید مسیری کم‌خون‌ریزتر برای حل مشکلات پیدا شود.»

 

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید