توضیح سرپرست حرم امام درباره عدم شرکت سید حسن خمینی در مراسم اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید/ آیه‌ای که یادگار امام شنید و مراسم وداع را ترک کرد، چه بود؟

سرپرست آستان حضرت امام خمینی(س) گفت: همه می‌دانیم که رابطه بیت شریف امام با نظام مقدس اسلامی و رهبر شهید و جانشین شایسته ایشان همواره مستحکم بوده و خواهد بود و طالبان تفرقه یا معاندان، به تحلیل‌های غلط و غرض‌ورزی‌ها دل نبندند.

توضیح سرپرست حرم امام درباره عدم شرکت سید حسن خمینی در مراسم اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید/ آیه‌ای که یادگار امام شنید و مراسم وداع را ترک کرد، چه بود؟

محمدعلی انصاری: رابطه بیت امام با نظام، رهبر شهید و جانشین شایسته ایشان همواره مستحکم بوده و خواهد بود/ به دلیل توقف خودروها در مسیر، امکان حضور یادگار امام در صف ویژه نماز بر پیکر رهبر شهید حاصل نشد

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار جماران با اشاره به مراسم شورانگیز، حماسی و تاریخی وداع، نماز و تشییع میلیونی رهبر شهید و محبوب ملت فهیم، انقلابی و بزرگ ایران، اظهار کرد: بلاشک این حضور و نمایش خیره کننده دریچه‌های نور و امید و اتحاد را در میان وفاداران به مکتب الهی و سیاسی امام خمینی و خلف شایسته و بی‌بدیل او و پیروان ولایت گشود. به‌حق، ثمره حاکمیت عمیق و بالای امام شهیدمان در پیمودن راه امام در همه عرصه‌های اعتقادی، سیاسی، فرهنگی، علمی، نظامی و مردمی، بعثتی را به وجود آورد که بیش از یک سال از جنگ ۱۲ روزه و شهادت مظلومانه رهبر عزیز و جمعی از اعضای بیت شریف ایشان، نقطه اوج و قله رفیع آن را در مراسم تشییع شاهدیم.

وی اضافه کرد: اگرچه بنابر صحبت از وداع و خداحافظی داریم، اما به تعبیر ریاست محترم جمهور، ما با امام شهیدمان وداع نکرده‌ایم، بلکه با امام راحل و رهبر شهید و جانشین شایسته او پیمان دوباره بسته‌ایم که راه را تا رسیدن به اهداف بزرگ ادامه دهیم. همه ما باید در برابر عظمت این دستاوردها و حماسه بعثت مردم سر تعظیم فرود آورده و شاکر خدای عزت‌آفرین باشیم.

بیشتر بخوانید:  رمزگشایی از کنایه‌هایی قرآنی در مراسم تشییع رهبر شهید/ دیپلماسی آیات در آیین وداع، هوشمندانه بود یا ابزاری برای مرزبندی‌های عقیدتی و سیاسی؟/ چرا سیدحسن خمینی تا پایان آیه صبر نکرد؟

سرپرست آستان مقدس حضرت امام خمینی با اشاره به حضور یادگار امام در مراسم ادای احترام، بیان کرد: حضرت آیت‌الله حاج سیدحسن خمینی با احترام و دعوت رسمی دفتر مقام معظم رهبری از ایشان به اتفاق اخوان و فرزندان محترم در مصلی امام خمینی حضور یافته و نسبت به رهبر شهید و خانواده معظم ایشان ادای احترام کردند. طبیعی است که این حضور بدون تشریفات متعارف باشد. لذا بعضی از تحلیل‌ها و اظهار نظرهای غیر واقعی و غیر منطقی است.

انصاری ادامه داد: در مورد مراسم نماز نیز یادگار امام طبق برنامه‌ریزی و بر اساس مسیرهای تعیین‌شده از سوی تیم‌های حفاظت و پلیس راهور، به سوی مصلی حرکت نموده، ولیکن در ادامه به دلیل توقف خودروها در مسیر، امکان حضور در صف ویژه نماز حاصل نشد. آیت‌الله سیدحسن خمینی، در مراسم تشییع با شکوه امروز نیز به اتفاق خانواده شرکت نمودند.

وی افزود: یادگار امام علاوه بر تأکید بر حضور مردم در میادین، اکثر شب‌ها با خانواده و به طور غیررسمی در میادین تهران و جمع عزاداران و موکب‌ها شرکت نمودند و همه می‌دانیم که رابطه بیت شریف امام با نظام مقدس اسلامی و رهبر شهید و جانشین شایسته ایشان همواره مستحکم بوده و خواهد بود و طالبان تفرقه یا معاندان، به تحلیل‌های غلط و غرض‌ورزی‌ها دل نبندند.

آیه‌ای که حسن خمینی شنید و مراسم وداع را ترک کرد

در ادامه توجه به معانی آیه‌های قرائت شده در زمان حضور شخصیت‌های خارجی و داخلی در مراسم وداع با پیکر رهبر شهید، آیه‌ای که هنگام ادای احترام خانواده امام خمینی خوانده شد، واکنش‌برانگیز شده است.

به گزارش فرارو، انتخاب آیه‌های قرآن در مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب، با گذشت زمان بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت؛ از جمله آیه‌ای که هنگام ادای احترام اعضای خانواده امام خمینی (ره)، از جمله سیدحسن خمینی، به رهبر شهید قرائت شد.

ترک جایگاه ادای احترام پیش از پایان قرائت این آیه قرآن از سوی سیدحسن خمینی و همراهانش، از روز گذشته در شبکه‌های اجتماعی واکنش‌برانگیز شده است. مشاهده دیگر ویدیوهای ادای احترام مقامات داخلی و خارجی به پیکر رهبر انقلاب نشان می‌دهد که هر هیئت یا مقام سیاسی تا پایان قرائت قرآن در جایگاه ایستاده و پس از آن محل را ترک می‌کند.

photo_2026-07-06_19-14-27

توییت یک اکانت اصولگرا در حمایت از مواضع سید حسن خمینی پس از شروع جنگ ۴۰ روزه

کدام آیه خوانده شد؟

آیه‌ای که در زمان حضور نوه‌های بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران خوانده شد، آیه ۹۵ سوره نساء بود:

لَا یَسْتَوِی الْقَاعِدُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ غَیْرُ أُولِی الضَّرَرِ وَالْمُجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ ۚ فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِینَ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ عَلَى الْقَاعِدِینَ دَرَجَةً ۚ وَکُلًّا وَعَدَ اللَّهُ الْحُسْنَىٰ ۚ وَفَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِینَ عَلَى الْقَاعِدِینَ أَجْرًا عَظِیمًا

آن گروه از مؤمنانی که بدون بیماری جسمی [و نقص مالی، و عذر دیگر، از رفتن به جهاد خودداری کردند و] در خانه نشستند، با مجاهدانی که در راه خدا با اموال و جان‌هایشان به جهاد برخاستند، یکسان نیستند. خدا کسانی را که با اموال و جان‌هایشان جهاد می‌کنند، به مقام و مرتبه‌ای بزرگ بر خانه‌نشینان برتری بخشیده است. و هر یک [از این دو گروه] را [به خاطر ایمان و عمل صالحشان] وعده پاداش نیک داده، و جهادکنندگان را بر خانه‌نشینانِ [بی‌عذر] به پاداشی بزرگ برتری داده است.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 16
  • ترک

    فرزند خمینی انسان ریاکاری نیست ویک انسان بزرگ وبدون نقاب است

  • ناشناس

    فقط خودرو حامل ایشان در ترافیک سنگین گیر کرده بود؟! چرا ترافیک سنگین خودرویی برای دیگر مسؤولان پیش نیامد؟!

  • ناشناس

    کلا ورزشی ها از همه چی به نفع خودشون استنباط میکنند حتی از قران

  • ناشناس

    احترام مهمان واجبه، حتی اگر دشمنت باشه. این رفتار زشت میزبان را نشان میده که به اشخاصی که برای تسلیت و همدردی اومدن پیش میزبان بخواد نیش و کنایه بزنه.

  • ناشناس

    جیره کم شد

  • ناشناس

    ماست مالی کردن داستان

  • پرتو

    طرف نیومده نماز ، این آقا میگه به حرف معاندان و تفرقه طلبان گوش ندید ! با کی کار داری عمو ؟!

  • ناشناس

    واقعا اینجور جاها استفاده ابزاری وکنایه آمیز از قران گناه کبیره است.قران وسیله کنایه و تصفیه حسابهای شخصی نیست که بنا به تناسب هرشخصیتی ایه ای از قران رابخوانند که با منظور وکنایه باشد.خدا هم ازیک کارها راضی نیست

  • ناشناس

    بی انصاف هستند متاسفانه

  • ناشناس

    اهانت به بیت امام ره باید بررسی شود در تشییع تهران هیچگونه عکسی از امام راحل نبود ولی قطعا درقم ومشهد خواهد بودرهبر شهید ارادت خاصی به امام ره داشت واین اولین تجمع در خیابان انقلاب در طول ۵۰سال گذشته است که عکسی از امام ره علیرغم ارادت رهبر شهید و رهبر فعلی به امام ره وجود نداشت!!!

  • ناشناس

    اگر تلاوت آیات قرآن انتخاب شده وبا برنامه ریزی برای تلاوت قاریان مشخص شده باشد که از شواهد چنین بوده باید به حال کشور و نظام با حرکات اینچنینی عده ای خاص که فقط به فکر خود و جایگاه و منافع شخصی و پست و مقام خود می‌باشند تأسف خورد هر چند که در زمان حیاط رهبر شهید هم این آقایان با این‌چنین شیطنت و تحرکات مغرضانه باعث رنجش رهبری شهید هم بودند که اگر همین حالا و آغاز رهبری جدید صالح بعد از صالح سید مجتبی خامنه‌ای با این آقایان برخورد نشود و جلو تندروی این آقایان گرفته نشود دیگر نیازی به دشمن برای ضربه زدن به نظام نمی‌باشد وقتیکه این آقایان هرجایی و هر شکلی به هر قیمت و نحو هیچ ملاحظه و یا رعایت کوچکترین تفکر قبل از تحرکات خود را ندارند و می‌بینیم که حتی از قرآن و از مراسم تشییع رهبر شهید هم که جهان را به سکوت و تفکر فرو برده اما متأسفانه غافل از تفکر و موقعیت شناسی آقایان عقده ای تندرو حال که این موضوع رسانه‌ای و به نوعی ایجاد حساسیت در جو سیاسی جامعه نموده لازم است زودتر با عوامل این موضوع که در این شرایط غم و اندوه و چشمان اشکبار ملت که متأسفانه چشمان و افکار این آقایان در پشت چهره واقعی آقایان به نظر می‌رسد که برای بالا انداختن کلاه خود در هر موقعیتی می‌باشند اگر برخورد نشود وای به فردای تشییع و بدرقه رهبر شهید وای به حال ملت و نظام با میدان گردانی این حلقه شناخته‌شده که حتی حاضر به کنترل خود حتی به ظاهر در مراسم وداع با رهبر شهید و حتی در روز غم واندوه ملت از تفکرات آقایان که به ظاهر چونان که دیگر کسی قادر به کنترل آقایان نمیباشد در روزهایی که ملت غمگین شهادت رهبر شهید امت هستند آقایان انگار که هیچ اتفاق حادث نشده در فکر طراحی برای عقده گشایی وای بر نظام با این تفکر و آقایان با این تفکرات ای کاش آنها که نه غم دارند و نه مسولیت برای حفظ نظام و نه کاری در این مانور عظیم تشییع رهبر شهید حداقل یک بیانیه یا خبر و یک اطلاعیه مختصر برای احترام به مقام رهبر شهید و آرامش روانی ملت و جامعه‌ای که از غم فراق یار و شهادت رهبر شهید خود ماتم زده هستند آقایان هر چند کوتاه از این عمل و شیطنت بی جا و بی مورد و بی‌موقع خود ابراز پشیمانی ویا شرمندگی و شاید و باید خجالت کشیده باشند وای بر ما که برای حفظ نظام مقدس خود رهبر عزیزمان را از دست داده و فدا شده با تحرکات این آقایان وای به فردای پس از خاکسپاری رهبر شهید که این آقایان چه ها و چنین ها کنند که اگر حالا برخورد نشود

  • ناشناس

    قابل توجه تندروها: این انقلاب در هیج جای جهان بی نام خمینی شناخته شده نیست.... لطفا احترام بزارید

  • ممد

    مگه درزمان جنگ از مملکت فرار کرده بوده ،اوهم توی مملکت بوده مثل بقیه مردم ،مسولیتی هم نداشته که بخواهد با خود نمایی رفع تکلیف کند

  • محمود

    انچه که عیان است چه حاجت به بیان است

  • ناشناس

    تا گروهای تندرو یا همون خوارج بر مملکت مستولی هستن کشور درست نخواهد شد

  • ناشناس

    کنایه با قرآن عجب !!!!!!!!!!!!!