خبرگزاری تسنیم:

شاید کاترین شکدم عنصر نفوذی ایران در اسرائیل باشد

برخی منابع در اسرائیل از مدت‌ها پیش این خبر را درز داده بودند که تشکیلات امنیتی اسرائیل، از جمله شاباک (امنیت داخلی) و موساد (امنیت خارجی رژیم) همچنان به کاترین شکدم مظنون هستند و احتمال جدی می‌دهند که او عنصر نفوذی اطلاعات ایران در رژیم باشد.

شاید کاترین شکدم عنصر نفوذی ایران در اسرائیل باشد

خبرگزاری تسنیم نوشت: گفته‌ها و یادداشتهای پیشین شکدم هنوز نتوانسته بود این قطعیت را در سازمانهای امنیتی اسرائیل ایجاد کند که شکدم واقعاً علیه جمهوری اسلامی است، بنابراین موساد تصور می‌کند که ممکن است شکدم با اظهار و ژست ضدایرانی، به‌دنبال نفوذ در اسرائیل و ارائه اطلاعات به ایران باشد،

بر همین اساس از قبل انتظار می‌رفت که شکدم، اظهارات خود را رادیکال‌تر از پیش کند و به نمایشی فراتر از گذشته روی آورد، گفته‌های کاترین شکدم در مصاحبه اخیر خود با رسانه موساد را باید در همین راستا ارزیابی کرد، اظهارات او آن‌قدر احمقانه است که نیازی به پاسخ ندارد و خود او قاعدتاً می‌داند که آنچه می‌گوید برای مخاطب ایرانی باورپذیر نخواهد بود.

معمولاً وقتی رسانه‌ای به‌دنبال جنگ شناختی است و ‌می‌خواهد کمپینی علیه فرد محبوبی در ایران یا هرجای دنیا راه بیندازد، یک قاعده‌ی اولیه و بدیهی این است که سخنان او در همان نظر اول آن‌قدر احمقانه و با فاصله نجومی از واقعیت به‌نظر نرسد که تأثیر آن را عمیقاً کاهش دهد. رسانه‌ی کاربلد، حتی اگر رسانه تروریست‌ها باشد، باز باید تلاش کند که شکاف «روایت» او‌ با «واقعیت» آن‌قدر زیاد نباشد که اعتبار رسانه را از میان پاره کند!

بنابراین پرسش اولی که درباره مصاحبه اخیر شکدم به ذهن مخاطب می‌رسد این است که چرا او چنین گزاره‌های احمقانه‌ای را به‌کار ‌می‌برد.

به‌نظر می‌رسد که پاسخ به این سؤال را نه در طراحی شکدم و رسانه موساد، بلکه باید در همان ترس شکدم از موساد جست‌وجو کرد.

آنچه در ایران اینترنشنال به نمایش گذاشته شد، بیش از آنکه به گفتگو شبیه باشد، به شکنجه شکدم و تلاش او‌ برای دور شدن از یک اتهام شباهت داشت، این مصاحبه در واقع یک صحنه بازجویی و شکنجه پنهان است؛ شکدم مقابل دوربین رسانه موساد می‌نشیند و تلاش می‌کند با فحاشی به ایران و رهبرانش، این اطمینان را به اسرائیلی‌ها بدهد که واقعاً نسبت و علقه‌ای به ایران و نظامش ندارد و می‌تواند حتی احمقانه‌ترین سخنان را بر لب براند.

ایران اینترنشنال پیش از این نشان داده بود که یک ظاهراً رسانه می‌تواند بازوی رسمی تروریسم و نسل‌کشی باشد؛ اما امروز نشان داد این رسانه می‌تواند شکنجه‌گاه موساد هم باشد!

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 24
  • ناشناس

    اگه کسی رو بگیرند و عکس محل و مورد مشکوکی تو گوشی ایش ببینن میگن جاسوس هت
    بعد به کاترین شکدم که میرسره میگن شاید عنصر نفوذی ایران در اسرائیل باشد

  • ناشناس

    شکدم دروغگو نیست و حرف حق می‌زند.

  • ناشناس

    آره این جوری ماست مالی کنید

  • ناشناس

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • ناشناس

    تو دا برو نظام بود همه براش وقت میذاشتن

  • ناشناس

    توهم چقدر؟

  • ناشناس

    در اسرائيلي صيغه معني ندارد

    نظرات شما -
    • ناشناس

      وارونه کردن مسایل دردی درمان نمی کند، اویک بار جاسوسی ونقش بازی کرد آنهم نفوذ درارکان وآخرسرهم به موطن و دین وآیین خود بازگشت.

  • هموطن

    فعلن آبروی نظام با افشاگری کاترین شکدم ازبین رفته ،ضعف سیستم اطلاعاتی و امنیتی 🤪🤪🤪🤪🤪🤪

    نظرات شما -
    • ناشناس

      اقا همش نزنید بوی گندش بیشتر از این در میاد!

    • ناشناس

      کدوم آبرو؟

  • ناشناس

    ترامپ هم نفوذی ایران در ایالات متحده است ..
    والا ..

    نظرات شما -
    • ترامپ شیردوش

      همینطوراست

  • ناشناس

    آفررررررررررین.
    از اونجایی که تسنیم خبرگزاری سپاه هست حتما خبر موثق داره که اینطور به شکل رمز و کدهای سری که مخصوص سازمانهای اطلاعاتی قوی هست داره نیوی نفوذیش و لو میده😂😂😂

  • محمد

    اینم فیلم جدید ،که بااین ترفند بخواهید آبروی رفته تون رو ماست مالی کنید . مردم دیگه هوشیارن

    نظرات شما -
    • ناشناس

      ماشالا دیوار حاشا بلنده! دیگه از این داستانها خسته شدیم که تمامی ندارد ! باید به فکر جو خوردن خودمان باشیم!

    • ناشناس

      باز خدا رحم کرد که مردم هوشیارند و اوضاعشون این شده!! پس اگه هوشیار نبودند اوضاعشون چی میشد!

  • ف

    دلبسته هاش نمی خوان باور کنند که نفوذی بوده .

  • ناشناس

    خندیدم

  • ناشناس

    یعنی الان صیغه نتانیاهو کثیف شده؟!!

  • ناشناس

    گفته‌های کاترین شکدم در مصاحبه اخیر خود با رسانه موساد را باید در همین راستا ارزیابی کرد، اظهارات او آنقدر احمقانه است که نیازی به پاسخ ندارد و خود او قاعدتاً میداند که آنچه میگوید برای مخاطب ایرانی باورپذیر نخواهد بود..

    کدوم گفته‌های اخیرش؟ مگه اخیرا چه اظهاراتی کرده؟

  • ناشناس

    هر هر هررررررررررررررررررررررر/خندیدیم بسیار زیاد

  • .

    تازه من شنیدم نتانیاهو هم جاسوس ایران تو اسرائیله ههه

  • ناشناس

    بالاخره تو این همهمه که کاترین شکدم نفوذی اسراییل در ایران هست یا نفوذی ایران در اسراییل، شاید بطور قطع نشه گفت کدوم درسته ولی یه چیزی رو قطعا میشه گفت که تو این وسط یه نفوذی روی کاترین خانم انجام گرفته که خودش و کواکبیان هم اونو گفتند و نفوذ در داخل خود کاترین شکدم انجام گرفته!!!!!