در رویداد ملی «ایران همدل» مطرح شد
تقدیر زینب نصرالله از ملت ایران به خاطر پشتیبانی از مقاومت
دختر شهید نصرالله از ملت ایران به خاطر پشتیبانی از مقاومت در رویداد ملی «ایران همدل» قدردانی کرد.

«زینب نصراللّه» فرزند شهید سیّد حسن نصراللّه و خواهر شهید سیّد هادی نصراللّه، از چهرههایی بود که به همراه دو برادر خود و سیّد عبداللّه صفیّالدّین، نماینده حزباللّه در ایران، دیروز سهشنبه ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴ در رویداد ملی «ایران همدل» شرکت کرده بود.
وی ضمن سلام و درود به امام خمینی (رحمة اللّه علیه)، شهدای انقلاب و شهدای راه قدس، هدف از حضور خود در این مراسم را تجدید پیمان با حضرت آیتاللّه خامنهای اعلام کرد.
زینب نصراللّه، در سخنان خود، از ملّت ایران تشکّر کرد و افزود: «شما همیشه پشتیبان ما بودهاید. شمایید که هر آنچه داشتهاید به مقاومت کمک کردهاید، مجروحان پیجر را در آغوش گرفتید و پای مقاومت ایستادهاید.»
فرزند شهید نصراللّه، در ادامه، خطاب به رهبر انقلاب گفت: «ای آقای ما! ما سیراب از محبّت تو از چشمان سیّدمان ــ شهید سیّدحسن نصراللّه ــ آمدهایم که در عشق تو ذوب شده بود و با وجود جایگاه اجتماعی در میان مردم خود، خودش را صرفاً یک سرباز میدانست.»
زینب نصراللّه با بیان اینکه دعای سیّدحسن این بود که خدا باقی عمر او را گرفته و به عمر حضرت آیتاللّه خامنهای اضافه کند، گفت: «ای سیّد و سرور ما! امروز آمدهایم تا با شما تجدید پیمان کنیم. ما فرزندان سیّدحسن آمدهایم به شما بگوییم سربازان شما و گرو و رهین این راهیم.»
شما دولت خودتان قبولتان ندارند حالا امدی پیام میدی از طرف کی از کجا
ملت ایران؟ مگه ما اختیاری داریم؟ ما که راضی نبوده و نیستیم
درود به شرف و غیرتت
غیرت تو از بسیاری از این بهظاهر مردهای خالهزنک و بزدل ایرانی خیلی بیشتره
هرچی پول از ایران نصیبتون شده حلالتون باشه
ای کاش من هم یک لبنانی بودم و از پولهای ایرانیهای بیغیرت مقداری نصیبم میشد
الان دیگه ایرانی بودنم فقط برام مایه ننگ هست. تف به این مملکت با مردان توسریخور و نامرد و بیعار و بیغیرتش
تقدیر از پول های ایران یا مردم؟!؟!!!
مقاومت در زمان نیاز ایران چه خواهد کرد ؟
سیده زینب از کدام ملت ایران حرف میزنی ؟ شما فقط میتوانی از طرف جسم خودت که متعلق بخودت است که با کی ازدواج کنی صحبت کنی .چرا مثل آدمهای پیروز و موفق صحبت میکنید دقیقا هما شیوه ی مرحوم ابویتان را در پیش گرفته اید .صدای خرد شدن استخوانهای این ملت را زیر بار گرانی و هزار و یک مشکل نشنیدید و نمیشنوید . حرم در امن و امان است سیده زینب بس است دیگر .
ما که راضی نبودیم
خانم وظیفه ملت ایران بود ما نوکر شماییم ،ماخودمون ازگرسنگی بمیریم هم نمیگذاریم وزن شما کم بشه !
بخدا قسم زینب خانم ملت ایران هیچکاره هست حکومت بدون اطلاع ملت از جیبشان بر می دارد و تقدیم شما و بقیه می کنه
پولش رامن میدهم ازصندوق خودم به تومربوط نیست
شما اعراب دلسوز ایرانیها نیستید
بنظرم اسمش رو بذارید عرب همدل نه ایران همدل
ازدل مردم ایران کاش خبر داشتی البته داری خودتو به اون در می زنی
نگو ملت ایران بگو حداقلی ها ،بگو پایداری ها،شما هنوز نفهمیده اید که ملت ایران مظلوم تر از فلسطین است
مفت خوران تاریخ
شاید ما بردگان اعراب شدیم خیر نداریم و تو پروپاگاندای مقاومت وشعارهای تو خالی جادو شدیم؟
پول مردم ایران از گلوتون پایین نره
چمدانت را پر کن وبرو
مارا بحال خودمان رها کن احتیاجی به چاپلوسی نیست
از پشتیبانی مالی ملت ایران از مقاومت کمال تشکر را دارند
از رسایی و ثابتی و ...اون دو درصدی که درتهران به اینا رای دادن تشکر کرده ...اینا همه ملت ایران نیستن
من به عنوان یکی از اون ملتی که میگی راضی نبودم هزار تومان خرج حزب الله بشه.
عجبببببب
من به شخص حسن نصرالله را نمبخسم بخاطر خیانت به ملت ایران کرد