انتقاد تند رهبر انصارالله از ریاض؛ الحوثی: عربستان با نظارت آمریکا و همکاری اسرائیل به تعرض علیه یمن ادامه می‌دهد

رهبر انصارالله یمن با متهم کردن عربستان به رعایت نکردن حرمت همسایگی اعلام کرد که این کشور از ابتدا با نظارت آمریکا، شراکت انگلیس و همکاری اسرائیل دست به تعرض علیه یمن زده است و این اقدامات همچنان ادامه دارد.

انتقاد تند رهبر انصارالله از ریاض؛ الحوثی: عربستان با نظارت آمریکا و همکاری اسرائیل به تعرض علیه یمن ادامه می‌دهد

رهبر جنبش انصارالله یمن در تازه‌ترین مواضع خود، عملکرد اقدامات و سیاست‌های حکومت عربستان سعودی را در قبال ملت یمن به شدت مورد انتقاد قرار داد.

عبدالملک بدرالدین الحوثی با تاکید بر اینکه عربستان سعودی حرمت همسایگی را نگه نداشته است، تصریح کرد که این کشور با نظارت مستقیم ایالات متحده آمریکا، شراکت انگلیس و همکاری با رژیم اسرائیل، از همان ابتدا تعرض علیه خاک یمن را آغاز کرده است و این روند تعرض و هجمه‌ها همچنان ادامه دارد.

حجم ویدیو: 8.95M | مدت زمان ویدیو: 00:04:38 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    خوب کاری میکنه دستش دردنکنه خدا پشت و پناهش