پاسخ قالیباف به ادعای خرید گندم و یونجه از آمریکا / تنها محصولی که از شما برداشت می‌کنیم بی‌اعتمادی است!

محمدباقر قالیباف با تکذیب ادعای ایالات متحده مبنی بر الزام ایران به خرید کالاهای کشاورزی آمریکایی با استفاده از دارایی‌های آزادشده، این اظهارات را دروغین خواند و با بیانی کنایه‌آمیز تأکید کرد که تنها محصول برداشت‌شده از سوی ایران، «دهه‌ها بی‌اعتمادی» ناشی از رویکرد خود آمریکایی‌هاست.

پاسخ قالیباف به ادعای خرید گندم و یونجه از آمریکا / تنها محصولی که از شما برداشت می‌کنیم بی‌اعتمادی است!

رئیس مجلس شورای اسلامی به ادعاهای مقامات آمریکایی درباره نحوه هزینه‌کرد دارایی‌های آزادشده ایران واکنش تندی نشان داد.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به ادعای واشنگتن مبنی بر الزام واردات محصولات آمریکایی تصریح کرد: «آمریکا به دروغ ادعا می‌کند که دارایی‌های آزادشدهٔ ما برای خرید محصولات کشاورزی آن‌ها صرف خواهد شد. عجب!»

وی با به‌کارگیری ادبیاتی کنایه‌آمیز خطاب به مقامات ایالات متحده افزود: «تنها محصولی که ما برداشت می‌کنیم، همان چیزی است که شما سال‌ها پیش کاشته‌اید: دهه‌ها بی‌اعتمادی! این محصول [بی‌اعتمادی] کاملاً ارگانیک، فراوان و بومی است. اما ظاهراً آمریکا فقط سویای تراریخته و وعده‌های عمل‌نشده و حرف‌های بی‌ارزش صادر می‌کند!»

photo_2026-06-25_17-14-52

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 12
  • ایرانی

    تا حالا که هرچی شما تکذیب کردید و آمریکا گفته درست بوده هرچی شما گفتید دروغ بوده.کلا به دروغگویی عادت کردید

  • ناشناس

    واقعا شعور هم خوب چیزیه این همه جنگ کردید تا به اینجا برسید خوب از او ل همین کارو مبکردید تاایران خسران نبینه همه کارهاتون همین جوریه بعد از هشت سال جنگ صلح کردید ووووووو

    نظرات شما -
    • ناشناس

      جنس و کالای خواب داشته باشند به ما بدهند هم بد نیست اونم با قیمت مناسب

    • ناشناس

      برای اینکه این جنگ و خرابی براشون نون و پست و مقام داره.

  • ناشناس

    وقتی این همه بی اعتمادی وجود داره توافق چه معنا داره
    اونقدر بجنگید تا یه طرف نابود بشه

  • ناشناس

    گاومیش آمریکایی وارد کنیم گوشت درجه یک ارگانیک و مقوی هم هست گوشت هم آرزون بشه مگه چه عیبی داره خلاصه از چینی بهتره

    نظرات شما -
    • ناشناس

      همش گوشته..
      همش گوشته..

  • ناشناس

    خب پس چرا اینقدر مشتاقانه میری باهاشون توافق میکنی

    نظرات شما -
    • ناشناس

      جنگ دوس داری ؟

  • حسن

    هر چیزی رو که اینجوری تکذیب میکنین که فرداش میرین انجام میدین. مردم آگاه آگاه شدن. دوران کلک بازی و کذابی گذشت

  • ناشناس

    قالیباف دنیا و اسمون و زمین رو هم اگر بهم بدوزی دیگه مردم اعتقاد قلبی به تو ندارن و هرچی هم که نگی مردم باور نمیکنند

    نظرات شما -
    • ناشناس

      شما به ترامپ اعتماد قلبی داشته باش