مکرون از ایران و آمریکا خواست لبنان را نیز در آتشبس بگنجانند
رییس جمهور فرانسه خواستار گنجاندن لبنان در مذاکرات آتی ایران و آمریکا شد.
فرانس۲۴ نوشت: امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، امروز چهارشنبه گفت: از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، خواسته است که لبنان را در آتشبس مورد توافق شبانه بگنجانند.
این درخواست درحالی مطرح شده که به گفته مقامات، حملات اسرائیل به لبنان در روز چهارشنبه ۱۸۲ کشته برجای گذاشت.
رئیس جمهور فرانسه پس از صحبت با هر دو رییس جمهور در روز دوشنبه، در X نوشت: «من خواستار از سرگیری مذاکرات متوقف شده در اسلام آباد، رفع سوءتفاهمها و اجتناب از هرگونه تشدید بیشتر اوضاع شدم.»
مکرون گفت: «به ویژه ضروری است که همه طرفها به آتشبس احترام بگذارند و این آتشبس شامل لبنان نیز بشود.» وی با اشاره به مسیر کلیدی حمل و نقل نفت و گاز که از آغاز درگیری ترافیک آن متوقف شده است، افزود: «به همان اندازه مهم است که تنگه هرمز بدون قید و شرط، بدون محدودیت یا عوارض، در اسرع وقت بازگشایی شود.»