تهدید گردان‌های حزب‌الله عراق به حملات شدید علیه آمریکایی‌ها

مسئول امنیتی گردان‌های حزب الله عراق با تاکید بر اینکه عقب نشینی نیروهای اشغالگر آمریکایی از عراق، مورد انتظار است، عنوان داشت که در صورت عدم خروج آنها، حملات شدیدی علیه آمریکایی‌ها صورت خواهد گرفت.

تهدید گردان‌های حزب‌الله عراق به حملات شدید علیه آمریکایی‌ها

ابوعلی العسکری، مسئول امنیتی گردان‌های حزب‌الله عراق اعلام کرد: ما منتظر عقب نشینی نیروهای اشغالگر و جنایتکار آمریکایی از عراق و مکان‌های توافق شده با دولت عراق هستیم و از نزدیک این امر را زیر نظر داریم.

وی خاطرنشان کرد: نخستین آنها، خروج کامل از عملیات مشترک و پایگاه عین الاسد و اردوگاه ویکتوریا است و اینکه هواپیماهای جاسوسی و جنگی آنها از آسمان عراق خارج شود.

ابو علی العسکری گفت: همگان باید به مسئولیت خود عمل کرده و برای پایان دادن به تعلل‌های دشمن آمریکایی تلاش کنند؛ وگرنه حملات شدیدی به آنها صورت خواهد گرفت که مجبور می‌شوند زیر آتش خارج شوند و خداوند بر آنچه که ما می‌گوییم شاهد است.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ناشناس

    این حزب اله عراق در زمان جنگ تحمیلی ایران عراق کجا بودند .....
    الان شده‌اند جیره خوار ایران!!!!!

  • ناشناس

    برگردند خونه هاشون

  • ناشناس

    خدایا ؛ این خاورمیانه کی میخواد روی آرامش ببینه !!!!

  • ناشناس

    لعنت بر گروهای مسلح که خارج از دولت قانونی تشکیل شد و مزدور کشورهای خارجی

  • ناشناس

    بزرگتر از تو زیر خاک رفتن کشورت را بخاطر دلارهای ایرانی به فنا نده

  • ناشناس

    باید این گروه های خودمختار و لباس شخصی، تحت نظر دولت و ارتش عراق قرار گیرند تا مردم عراق به رفاه و آرامش برسند‌.

  • بهلول

    حزب الله حزب الله راندیدی