حسن روحانی: با درایت مقام معظم رهبری از جنگ فاصله گرفتیم/ صدا و سیما باندی و گروهکی شده است

حسن روحانی در دیدار با وزیران و معاونان سابق رئیس‌جمهور تاکید کرد: تا امروز با درایت و رهنمودهای و ارشادات مقام معظم رهبری بحمدالله از جنگ فاصله گرفتیم و امیدواریم در ادامه با درایت ایشان همچنان از این تهدیدات عبور کنیم.

حسن روحانی: با درایت مقام معظم رهبری از جنگ فاصله گرفتیم/ صدا و سیما باندی و گروهکی شده است

حسن روحانی روز گذشته در ادامه جلسات دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، هدف از این جلسات را تجدید دیدار با همکاران خود و طرح مباحث دوستانه و دلسوزانه عنوان کرد و گفت: اعضای دولت تدبیر و امید چه در دولت قبل و چه این دولت آمادگی داشته و دارند که تجربیات و نظرات خود را جهت کمک به پیشبرد امور و رفع مشکلات کشور منتقل و همکاری کنند.

روحانی با تبریک حلول ماه ربیع‌الاول گفت: این ماه، ماه پیامبر اسلام(ص) است و متأسفم از اینکه در ایران در ماه ربیع‌المولود مراسم زیادی نداریم. دوران ۲۳ ساله پیغمبر عظیم‌الشأن اسلام(ص)، مخصوصاً دوره ۱۰ ساله حکومت آن حضرت درس‌های زیادی برای ما دارد که باید استفاده و بهره‌برداری شود و اگر طی این سال‌ها بیشتر می‌آموختیم و عمل می‌کردیم، شرایط بهتری داشتیم.

رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با تبریک به مردم ایران برای اینکه با درایت و هوشیاری از مسیر پرپیچ و خم انتخابات عبور کردند، اظهار داشت: مردم نسبت به قبل تا حدی امیدوارتر شدند، مخصوصاً به مسئولان سیاست خارجی و اقتصادی و فرهنگی دولت امید بستند. البته معضلاتی داریم که بخشی از آن‌ها ساختاری است که برای حل آن باید برنامه‌ریزی میان‌مدت یا بلندمدت کرد. برخی از مشکلاتی که وجود دارد باید با یک برنامه کوتاه‌مدت، سریع و فوری حل شود. نمونه آن اعتراض امروز پرستاران است. پرستاران بیمارستان‌های دولتی ساعتی فقط ۵۰ هزار تومان اضافه کار می‌گیرند که تازه بخشی از این مبلع ناچیز هم به عنوان مالیات کسر می‌شود. یک پرستار بعد از این همه تحصیل و زحمت و با این کار پیچیده و حساسی که دارد باید ساعتی ۵۰ هزار تومان اضافه کار بگیرد؟ دولت برای حل این موضوع می‌تواند تصمیم آنی بگیرد و حداقل مالیات و حق بیمه اضافه کار پرستاران بیمارستان‌های دولتی را حذف کند.

روحانی تأکید کرد راه‌حل‌های کوتاه مدت برای مسائل فوری نباید در تعارض با جهت‌گیری‌های درازمدت برای اصلاحات ساختاری باشد و گفت: فوری‌ترین مسأله اقتصادی کشور، بازگرداندن ثبات به اقتصاد کلان است. تورم بی‌سابقه سه سال گذشته باید مهار شود. این کار با برگرداندن توازن به بودجه و اعتماد به بازار سرمایه امکان‌پذیر است چنانکه در سال‌های ۹۲ تا ۹۶ انجام شد. اصلاحات ساختاری و بلندمدت هم هرچه به عقب بیافتد، دشوارتر می‌شود.

او اصلی‌ترین مسأله اقتصادی کشور را سرمایه‌گذاری عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذاری را باید سهل و امن و ارزان کرد. سرمایه‌گذاری جدید زمانی انجام می‌شود که سرمایه‌گذاری‌های موجود سودآور باشد. اکثر صنایع موجود ما در حدود نصف ظرفیت تولید می‌کنند یا به سبب قطعی اجباری برق، یا به سبب عدم امکان صادرات به سبب مقررات ارزی و محدودیت‌های تحریمی، یا به سبب مشکلات نقدینگی و بالا بودن نرخ سود تسهیلات. وقتی نرخ سود بانکی رسماً ۳۵ درصد می‌شود، کدام تولیدکننده می‌تواند سرمایه در گردش خود را تأمین کند و با این هزینه مالی بالا، کالایش را گران نکند و برای توسعه هم تأمین منابع کند.

رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم تصریح کرد: امنیت سرمایه‌گذاری لازمه قطعی جذب صدها میلیارد دلار سرمایه‌ای است که برای توسعه میادین و منابع‌مان و حفظ سرمایه‌های انسانی‌ لازم داریم. در تأمین امنیت سرمایه‌گذاری، حمایت و همکاری دستگاه قضائی و دستگاه‌های امنیتی ضرورت قطعی دارد. حادثه حمله به سفارتخانه‌ها که می‌توانست پیشگیری شود و با مجازات خاطیان، از تکرار آن جلوگیری شود، خسارت‌های صدها میلیارد دلاری به کشور و سرمایه‌گذاری زده است.

روحانی تأکید کرد: اما سرمایه اصلی کشور، مهم‌تر از ذخائر و معادن و جایگاه ژئوپلتیک، مردم این کشور هستند. مردم می‌توانند همه این سرمایه‌ها را به جریان بیندازند و ثروت و قدرت بیافرینند. مردم باید احساس کنند که دیده می‌شوند، شنیده می‌شوند و به پیشنهادها و انتقادات و اعتراضات آن‌ها پاسخ داده می‌شود. به هرحال در این انتخابات، نیمی از مردمی که می‌توانستند رأی بدهند، رأی ندادند؛ آیا این بزرگترین مسأله کشور و انقلاب نیست؟ نباید متواضعانه از آن‌ها بپرسیم چرا رأی ندادید؟ چرا رأی خود را در تعیین سرنوشت کشور مؤثر ندانستید؟ مگر ما غیر از این مردم، در قدرت‌های دنیا حامی دیگری داریم؟

رئیس‌جمهور دوره‌های یازدهم و دوازدهم با انتقاد از عملکرد صداوسیما اظهار داشت: قبلاً می‌گفتم صداوسیما ملی نیست، میلی است، الان صداوسیما باندی و گروهکی شده است. یک گروه صداوسیما را گرفته، هرچه دلشان بخواهد را پیش می‌برند و تهمت و افترا می‌زنند. آنچنان پشتشان گرم است که هیچ دادگاهی نمی‌تواند کاری کند و هیچ شکایتی به جایی نمی‌رسد.

او با بیان اینکه باید عوامل نارضایتی مردم از مداخلات بیهوده در امور زندگی‌شان شناسایی و اصلاح شوند، گفت: فضای مجازی را بی‌خود و نادرست روی مردم بستند و هر ماه مردم کلی پول باید بابت فیلترشکن بدهند. آیا این شایسته ملت ایران با این هوش و استعداد است؟ می‌گویند فیلتر نباشد، سوءاستفاده می‌شود. بارها در سخنرانی‌ها می‌گفتم مثل اینست که اگر در اتوبانی که سرعت ماشین‌ها زیاد است، تصادف زنجیره‌ای شود، اتوبان را ببندیم. اگر درست نیست که اتوبان را به خاطر تخلف یک راننده ببندیم، فضای مجازی را هم به سبب سوءاستفاده برخی نمی‌شود بست. مگر بستن مانع سوءاستفاده شد؟ مگر گسترش استفاده از فیلترشکن و رفع قبح از آن، تخلفات و سوءاستفاده‌ها را بیشتر نکرد؟ دیوارکشی را بهتر یاد گرفتیم. فقط با دنیا دیوارکشی نمی‌کنیم، در داخل هم دیوارکشی می‌کنیم.

روحانی افزود: اگر بی‌حرمتی به ناموس مردم در خیابان‌ها، مردم را خشمگین کرده است، باید در جبران آن کوشید و فضای کرامت و احترام به حقوق شهروندی و اخلاق عمومی را بازسازی کرد. اگر روش برخورد مأمورین مالیاتی و عدم توجیه مالیات‌های کمرشکن، فعالان اقتصادی را آزرده است، باید روش اصلاح را با مشورت خود آن‌ها پیدا کرد. اگر فعالان رسانه‌ای و فرهنگی از سوءاستفاده از عنوان نظارت برای انحصارطلبی و مداخلات بی‌مورد به ستوه آمده‌اند، باید با مشورت خود آن‌ها، راه تقویت نظارت رسانه‌ها و وحدت ملی را پیدا کرد. اگر تک‌صدایی و بی‌اخلاقی در صداوسیما، مردم را به سوی رسانه‌های بیگانه سوق داده، باید به سوی مردم بازگشت و رسانه ملی را بار دیگر رسانه مردم کرد.

رئیس‌جمهور دولت تدبیر و امید با اشاره به امید مردم به دولت چهاردهم برای رفع تنش‌های خارجی و شکاف‌های داخلی گفت: از مردمی که آمدند و رأی دادند هم باید صمیمانه تشکر کرد و به سمت تحقق خواسته‌های آن‌ها حرکت کرد. اکثریت قاطع رأی‌دهندگان بار دیگر گفتمان تنش‌زدایی در مناسبات بین‌المللی را برگزیدند و به رئیس‌جمهوری که از وفاق ملی و نه دوگانه‌سازی سخن می‌گوید رأی دادند. این پیام انتخابات را باید متواضعانه شنید و برای اجماع‌سازی و محتوا بخشیدن به وفاق ملی کوشید.

او اضافه کرد: در این زمینه همه باید به دولت کمک کنیم. اگر موفقیت به دست بیاورد کار بسیار بزرگی انجام می‌دهد. برای اصلاح اقتصاد باید روابط با دنیا اصلاح شود. اف‌ای‌تی‌اف باید احیا شود. دولت و مجلس و شورای نگهبان که قبول کرده‌اند، گوشه‌ای در جمعی مانع آن شدند. برجام اگر احیا شود در صورتی که اف‌ای‌تی‌اف حل نشود، ناقص می‌ماند. مسئولانی که الان در وزارت خارجه هستند این توان را دارند. آقای دکتر ظریف که در دولت هست این توان را دارد تا تحریم‌ها برداشته شود. مردم اگر احساس کنند دولت در این مسیر قرار گرفته ثبات نسبی ایجاد می‌شود.

روحانی در پایان با ابراز نگرانی از اقدامات اسرائیل در منطقه گفت: در اسرائیل و شاید عده‌ای در آمریکا می‌خواهند که جنگ در منطقه استمرار داشته باشد و توسعه پیدا کند. تا امروز با درایت و رهنمودهای و ارشادات مقام معظم رهبری بحمدالله از جنگ فاصله گرفتیم و امیدواریم در ادامه با درایت ایشان همچنان از این تهدیدات عبور کنیم.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 23
  • ترک
    10

    من از پزشکیان خواهش می کنم رییس صدا سیمارا برکنار کنید چون اسم صدا سیما را که می شنوم انگار سیب زمینی خام خوردم حالم به هم می خوره

  • ناشناس
    0

    این درایت کجاست و چه خاصیتی داره که فقط افراد رانده شده از قدرت به قصد تقرب اون رو می بینند

  • ناشناس
    3

    آقای روحانی پرستاران در دولت شما ساعتی چند حق الزحمه پرستاری دریافت می کردند؟! مگر به لحاظ قانونی می شود ۱۰٪ مالیات و ۷٪ حق بیمه بازنشستگی را از حق الزحمه اضافه کاری کسر نکرد؟!

    نظرات شما -
    • ناشناس
      3

      مالیات برای بعضی از اقشار بخشیده می شود ...پس می شه برای پرستار و هم بخشیده بشه ...

    • ناشناس
      2

      به نظر می رسد این جلسات جناب روحانی خالی از اشکال نیست .بهتر ایشون ابن جلسات در حزب خودشان انجام دهند تا ظن دسته و گروه ...بوجود نیاید و پیشنهادات خودشون به جنب ظریف درهمان دفتر مطالعات استرانژیک بدهند ...تنها راه نجات کشور فاصله گرفتن از دسته و باند گروه وایجاد و تقویت و احزاب مردمی و فراگیر است تا درشرایط سخت کشور، احزاب کشور را نجات دهند .

  • ناشناس
    12

    روحانی هم عقده دیده شدن و ریاست داره آخه تو که دیگه از همه جا رانده و مونده هستی دیگه خفه خون بگیر هرچه می کشیم از دست دولت توست

  • ناشناس
    2

    اقای روحانی بزرگوار !

    چندین سال قبل یک جنگی با عراق کردیم و ارتش و مردم جلوی دشمن را گرفتند و تمام شد رفت .

    ازاون موقع تا کنون همچنان کشور انگار در حال جنگ و شرایط جنگیه !!!!! چرا ؟
    چه کسی به شماها اجازه داده هرکسی در منطقه درگیری و اختلافی داره انرا به کشور ما بکشانید ؟؟!!!! چرا روزبروز وضع ما بدتر میشه ؟؟؟!!!

  • ناشناس
    16

    توی کدام کشوری وقتی کسی 8سال رئیس جمهور است ،تا زمان مرگش خودش را مسئول میداند که سخنرانی کند وبرای دیگران تعیین تکلیف کند؟؟ تا کی باید ریخت تو را ببینیم حسن؟

    نظرات شما -
    • ناشناس
      3

      این بنده خدا که بیش از سه سال است از مقام ریاست جمهوری کنار رفته و فقط هر از گاهی با اعضای کابینه دولت خود درد دل و در برابر منتقدان از عملکرد دولت اسبق خود دفاع می کند. اگر شما به این وضع اعتراضی دارید باید اعتراض خود را متوجه مسؤولینی بکنید که بطور مادام العمر بر مسند قدرت تکیه زده اند.

  • بیطرف
    5

    ریس جمهور خوبی بود در زمان ایشان تحریم داعش کرونا و دولت سایه بود باز روزگار مردم بد نبود

  • بهنام
    9

    یک خورده از نصایح پیامبر را به برادرت حسین فریدون ، دزد و رانت‌خوارش که در زندان است هم بنمودی !!!!!!

  • ناشناس
    2

    قبلاً می‌گفتم صداوسیما ملی نیست، میلی است، الان صداوسیما باندی و گروهکی شده است. یک گروه صداوسیما را گرفته، هرچه دلشان بخواهد را پیش می‌برند و تهمت و افترا می‌زنند.

  • بدبخت
    0

    بخدا قسم در دوره شما خیلی بهتر بود مالیات ارزش افزوده گرانی بی حد مرز بیمه بیمارستان قطع کردن یارانه بخاطر پول پیش من از اول گفتم خدا پشت پناهت آن سالها خیلی بهتر از امروز بوده

  • مهدی‌محمدنژاد
    0

    بازهم‌ بایدبایدباید...
    مخاطب‌ این‌ بایدها‌کی‌ هست؟کی‌ بود؟وچیکارکرد.
    اقای‌ شیخ‌اللسان‌ تمامشدید‌.خواهشا‌ بفهمید‌.

  • ناشناس
    2

    چون واقعیت گند کاریهایت را میگن بد هستند
    کشور را 8 سال نابود کردی دست بردار

  • ناشناس
    0

    جنابعالي اون پولي كه از مردم از طريق بورس چپاول كردي برگردون بعد حرف ... بزن

  • ناشناس
    0

    اگر بیل زن بودی قبلا در خونه خودتو بیل میزدی

  • ناشناس
    0

    حسن روحانی در ادامه جلسات دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم،...عجب!!!

  • ناشناس
    1

    بهترین رییس جمهور بعد خاتمی روحانی بود

    نظرات شما -
    • ناشناس
      2

      واسه شما ها که قبل ۵۷ لباس پاره میپوشید الان ماشین ۲۰ . ۳۰ میلیاردی سوار میشی اره نه واسه من یکی از ۷۰ میلیون که هنوز تو خونه های ۲۰ و ۳۰ متری خرابه تو بدترین جاها زندگی میکنیم

  • یک نفر
    0

    صداوسیما نیست باندی ودست آدمهای افراطی وحزب الهی افتاد وکسی دیگه تلویزون نگاه نمیکند تا این این طرز تفکر باشد گسانسور

  • ناشناس
    0

    نقش ناوگان دریایی آمریکا را هم در نظر داشته باشین

  • عباس همتیار
    0

    جمعه متوجه شدی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد