حمله پهپادی به مراکز حساس و مهم پایتخت عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله به اهداف نظامی حساس در پایتخت عربستان سعودی خبر داد.

حمله پهپادی به مراکز حساس و مهم پایتخت عربستان

سرتیپ یحیی سریع بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر از حمله پهپادی علیه چند موضع حساس در ریاض پایتخت عربستان سعودی خبر داد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که نیروی پهپادی ارتش یمن، سحرگاه امروز، توانسته در ریاض پایتخت عربستان سعودی با چهار پهپاد مواضع حساس و مهمی را هدف قرار دهد.

یحیی سریع در ادامه با تأکید بر اینکه برخورد با هدف دقیق بوده است، اعلام کرد که این اقدام در چارچوب حق طبیعی و مشروع مردم یمن در واکنش به تجاوزها و محاصره یمن صورت گرفته است.

سریع همچنین تأکید کرد که عملیات‌های نظامی ارتش یمن تا زمان تداوم تجاوزها و محاصره یمن ادامه پیدا خواهد کرد.

این اعلام در حالی صورت می‌گیرد که رسانه‌های وابسته به ائتلاف سعودی که معمولا پیش از اعلام صنعاء، ادعاهایی درباره رهگیری پهپادها و موشک‌های یمنی منتشر می‌کنند، تا این لحظه، در این خصوص سکوت اختیار کرده‌اند.

منبع: فرارو

68

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 15
  • رضا

    خسته نباشید دلاوران ....شما قدرت پوشالی امریکا و اسرائیل را زیر سوال بردید عربستان که عددی نیست

  • غریبان بقیع

    خدا پشت وپناهتان باشه جهان رو از لوس وجود ارازل وهابی داعشی صهیونیستی پاک کنید تا شیعه مسیحی وسنی نفس راحتی از این جانیان داشته باشد ظهور امام زمان عج این نیست که حتما همه جا آشوب وویرانی شود بلکه از طریق مومنان واقعی پاک سازی وآماده ظهور منجی عالم بشریت شود تا ندای انا المهدی را از خانه کعبه بشنویم التماس دعا همگی

    نظرات شما -
    • ناشناس

      اقاجون لوس نه لوث درسته

    • .

      خدا فقط بداد مسلمانان برسد

    • سمنو

      لوث رو نوشته لوس اشکالی نداره / بنده خدا بخاطر اینکه کارت فعال داشته باشه رفته بسیج که موقع امتحانات بتونه از سهمیه استفاده کنه . حال درس خوندن نداره . ساندیس رو بچسب حاجی " اخوی " برادر .

  • محمد

    ای خدا

  • یمنی

    یمنی ها اسوه صبر و انتقام

  • محسن

    وقت ان رسیده فشار نظامیتان را بر اهداف عربستان حامی اسرائیل و امریکا و غرب دو چندان کنید پیروزی شما در جبهه نبرد با اسرائیل است و پیروزی سوریه لبنان عراق و...در منطقه است

  • ناشناس

    افرین ب یمینهای غیرتمند از عراقی منافق وار هزاران مرتبه بهترن

  • بنده خدا

    شامم سیه تراست از گیسوی دلکشت خورشید من برآی که وقت دمیدن است

  • امیرم

    پرچمتون بالا.

  • مورچه

    این پهپادها و موشک ها رو ایران داده به حوثی ها. این پول مردم فلک زده ایرانه که توی صف مرغ سی هزارتومنی ایستادند

  • رئیسی

    سلام برمردان غیرتمندان یمن بارظلم قبول نمی کنی ونوکرخبیث چون امریکا واسرائیل نمی شوی خاک توسرعربستان ادعای مسلمانی می کنی بہ مسلمانان حملہ می کنی بمیریربھتراست یمنا ذات عمرمختاردارند

  • لززی

    موشکهای ایرانی وپول ملت ایران براتون راستی زمین متری چندساندیس خورها چه نظارتی میدن

  • ...

    واقعا که خاورمیانه خودزنی می کنه و شرق و غرب نون و آب را از منطقه برای ملت هاشون می برند .ما چه جور مسلمانی هستیم که راضی به تخریب کشورهای همسایه هستیم و بعد وقتی ضعیف می شوند دست به دامن شرق غرب می شویم .برای کار زندگی و ..... سالهای سال این چرخه بصورت بحران ها و جنگ های مختلف با آتیش بیاری شرق و غرب شکل گرفته و نتیجه ایی جز جنگ و قحطی و مهاجرت و شهید و بهم خوردن ترکیب سنی جمعیت وتحریم و مردم ضعیف چیزی به ارمغان نداشته .حالا مسئولین آن با قراردادها ی مختلف موشکی و نظامی و اقتصادی و ... با شرق و غرب ذوق زدگی بی حد حصری از خودشون نشون می دهند . چرا باید ما با همسایگانمون به این مرحله برسیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟