پوتین: دچار عوارض جانبی واکسن کرونا شدم

رئیس جمهوری روسیه پنج روز پس از دریافت واکسن روسی مقابله با بیماری کووید-۱۹ اعتراف کرد که دچار عوارض جانبی واکسن کرونا شده است.

پوتین: دچار عوارض جانبی واکسن کرونا شدم

خبرگزاری اینترفاکس به نقل از آقای پوتین در جریان مصاحبه روز یکشنبه با شبکه یک تلویزیون رسمی روسیه نوشت:«صبح روز بعد از دریافت واکسن وقتی از خواب بیدار شدم، احساس درد عضلانی خفیفی داشتم؛ فورا دمای بدنم را اندازه‌گیری کردم که طبیعی بود.» آقای پوتین همچنین اظهار داشته که از درد محل تزریق واکسن نیز رنج می‌برده است.

رئیس جمهوری روسیه همچنان از اعلام این که کدام واکسن کرونا را دریافت کرده امتناع و تاکید کرده که یکی از سه واکسن موثر روسی به او تزریق شده و نوع دقیق آن رازی است تنها پزشکی که این تزریق را انجام داده است، می‌داند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری ۶۸ ساله روسیه سه‌شنبه شب دوزی از واکسن کرونا را خارج از دید عموم و بدون ثبت تصاویر آن دریافت کرد.

آقای پوتین روز یکشنبه ابراز امیدواری کرد که جامعه روسیه تا پایان تابستان آینده به مصونیت عمومی(‌گله‌ای) در برابر ویروس کرونا برسد و محدودیت‌های وضع شده برای مقابله با شیوع بیماری کووید-۱۹ به طور کامل لغو شود.

روسیه افزون بر واکسن «اسپوتنیک وی»(Sputnik V) برای استفاده از دو واکسن داخلی دیگر به نام‌های «اِپی‌واک‌کرونا» (EpiVacCorona) و «کووی‌واک» (CoviVac) تاییده استفاده اضطراری صادر کرده است.

با وجود این که کارزار واکسیناسیون عمومی در برابر بیماری کووید-۱۹ از دسامبر گذشته در روسیه آغاز شده ولی تا کنون ۴.۳ درصد جمعیت این کشور حداقل یک دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌ و فقط ۳ درصد مردم روسیه به طور کامل در مقابل بیماری کووید-۱۹ واکسینه شده‌اند.

بررسی‌های انجام شده توسط بزرگترین موسسه نظرسنجی غیر دولتی روسیه، لوادا، نشان می‌‌دهد که تعداد روس‌هایی که به دریافت واکسن کرونای تولید داخل تمایلی ندارند از ۵۸ درصد از دسامبر گذشته به ۶۲ درصد در ماه فوریه پیش رسیده که علت اصلی آن ترس از عوارض جانبی واکسن‌ها و عدم تایید آنها از سوی مراجع بین‌المللی بوده است.

منبع: یورو نیوز

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 10
  • کاربر ناشناس

    حالا کلیه مسئولینی که منتقد واکسن غربی بودند و تبلیغ واکسن شرقی میکردند جواب دهند

    نظرات شما -
    • امین

      پوتین دروغ میگه واکسن فایزر زده اگه واقعا یکی از ۳ نوع واکسن روسی میزد اسم اون رومیگفت پوتین سیاستمدار قوی هست

    • علیرضا

      امین عقل کل اگه پوتین واکسن فایزر زده بود و دچارعوارضش شده بود برای تخریب طرف مقابلش قطعا اعلام میکرد که از فایزر استفاده کرده انقدر پنیر خالی خوردیم دیگه حتی نمیتونیم از مغزمون استفاده کنیم

  • کاربر ناشناس

    احتمالا عوارض خیلی بیشتری داشته کتمان میکند

  • ناشناس

    خدا لعنتت کنه مرتیکه بی دین و کمونیست مقلد مارکس

  • قلی

    الهی پوتین کمونیست و نوکرای ایرانیش همه بمیرن ،،

  • سالمند

    پوتین از تبار روس و با این قدرت بدنی ، وای بحال سالمندان دریافت کننده ایرانی

  • کلنگ

    لعنت بر کمونیست و اندیشه لنین و مارکس / مارکسیسم یعنی معدن کثافت و منجلاب فساد و دروغ و خدعه و خیانت و جنایت زیر پوششی از مردم دوستی و حقوق کارگران و عدالت اجتماعی و چرت و پرت های دیگه ای که برای فریب دنیا استفاده می کنند . پوتین دنبال احیای شوروی سابق است اما این آرزو را به گور خواهد برد . تاریخچه جنایات شوروی و ارتش سرخ را بخوانید تا ماهیت این کمونیست های بی شرف بیشتر برایتان مشخص شود . اگه وقت و حال مطالعه ندارید فیلم چرنوبیل و زیردریایی کورسک را ببینید .

  • کاربر ناشناس

    پوتین هم باید مانند مقامات ایرانی واکسن فایزر میزد

  • بهمن

    به امید خدا سقط میشه تادنباازدستش راحت بشه مخصوصاماایرانیها