روزنامه جمهوری اسلامی:

روحانی و ظریف 9 ماه فرصت دارند، امید را به مردم بازگردانند

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: ماجرای انتخابات آمریکا بر تمایل ملتی که با صندوق‌های رأی قهر کرده بود نیز رفته‌رفته تأثیر می‌گذارد و شاید راه باقیمانده تا انتخابات 1400 آنگونه که یک جریان خاص می‌اندیشد آسان و هموار نباشد.

روحانی و ظریف 9 ماه فرصت دارند، امید را به مردم بازگردانند

این روزنامه در ادامه نوشت:

البته این دورنما برای موفقیت جریان مستقل سیاسی کشور نیز هنوز روشن نیست و باید منتظر تحولات آینده بود. دولت و دستگاه سیاست خارجی آن نباید به تهدیدات و خط و نشان کشیدن‌های افراطیون اهمیتی بدهند ازجمله آنگونه که یک فعال با انصاف اصولگرا خبر از آتش تهیه آنان بر علیه شخص وزارت خارجه داده است. دولت آقای روحانی در فرصت نه ماهه باقیمانده هنوز می‌تواند با تدبیر، امید را به مردم برگرداند.

البته راه درست جلب رضایت مردم از راه توجه جدی به نیازهای آنان و حل مشکلات است تا آنجایی که اختیارش را دارد و هرجا هم نداشت با آنها صریحاً در میان بگذارد. توجه به داخل و هم‌زیستی با جهان خارج رمز موفقیت است و این قطعاً به معنای ندیدن پیچیدگی و شیطنت حاکمان جدید کاخ سفید و اعتماد به آنان نیست.
اگر دستگاه دیپلماسی کشور با استقلال و صلابت راه قبل از ترامپ را دنبال کند و در کار مردم هم به‌ویژه سفره اقتصادی آنان گشایشی دیده شود، می‌توان امیدوار بود که انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 تبدیل به یک حماسه باشکوه شود. این چیزی است که نظام به آن احتیاج دارد و تداوم عزتمند آنرا تضمین می‌کند و امید است جریان‌های مختلف سیاسی و نهادهای انتخاباتی و تأثیرگذار نیز این فرصت طلایی را بفهمند و در آن مسیر حرکت کنند.

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ما

    روزنامه جمهوری اسلامی، علیرغم اسمش، جزئی از اون یکی گروه خاصه که میخان جمهوری اسلامی را از بین ببرن. خیلی هم تلاش کردند. مردم رو هم تا تونستند تحت فشار گذاشتند. هر قدر هم تونستند عوام فریبی کردند. گفتن با تحریم انتخابات مجلس فلان میکنیم و . . . حالا وقتش شده یه جور دیگه عوام فریبی کنند. به این میگن وفاداری به هدف. چه هدفی؟ پیاده سازی نظام لیبرالیسم در ایران و کنار گذاشتن دین.

  • سعید بیکار

    از دری ک فقر بیاید از در دیگرش دین میرود.لطفا ساکت باش اقا یا خانم ما.شما شکمت سیره از گشنه خبر نداری