اولین اظهارنظر رئیس شورای انتقالی سودان درباره ملاقات با نتانیاهو
رئیس شورای حاکمیتی انتقالی سودان درباره دیدارش با نتانیاهو اظهارنظر کرد و گفت، این دیدار را از جایگاه مسؤولیت و اهمیت حفظ امنیت و تحقق منافع کشورش انجام داده است.
عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای حاکمیتی انتقالی سودان در اولین اظهارنظرش درباره ملاقات با بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی که در اوگاندا انجام گرفت و در توجیه آن گفت: دیدار من با نتانیاهو برحسب وظیفه و مسؤولیتم درقبال اهمیت به تلاش خستگی ناپذیر برای حفظ و صیانت از امنیت ملی سودان و تحقق منافع عالی ملت کشورم صورت گرفت.
البرهان افزود: تاکید میکنم روابط بین سودان و اسرائیل و بررسی و تقویت آن مسؤولیت محول شده به من براساس متن قانون اساسی است.
وی اظهاراتش را این گونه به پایان رساند که براساس اجماع عربی و مصوبههای اتحادیه عرب موضع اولیه سودان مبتنی بر حمایت از مساله فلسطین و حق فلسطینیها در تاسیس کشور مستقلشان یک موضعگیری ثابت بوده و خواهد بود.
منبع: ایسنا
66