نماینده ادوار مجلس:
در میان تندروها به دنبال عوامل نفوذی بگردید/ نظام باید تکلیف خود را با کانون های افراط مشخص کند
«حاکمیت باید تکلیف خود را با طیفهای تندرو و افراطی روشن کند. اینها نه یک جریان اثرگذار اجتماعی و سیاسی هستند و نه کمکی به پیشبرد امور کشور میکنند. بررسی عملکرد آنها هم طی سالها و دهههای اخیر نشان میدهد این گروهها جز ضربه به نظام هیچ فایده دیگری نداشتهاند.»

غلامعلی جعفرزادهایمنآبادی، نماینده ادوار مجلس در گفتوگو با «اعتماد» میگوید: «برخی اظهارات و اقدامات این افراد هزینههای بسیاری برای کشور داشته است.فقط کافی است به این اظهارات توجه شود تا مشخص شود چقدر برای ایران هزینهسازی کرده و فاکتور آن را برای مردم صادر کردهاند. چرا مردم باید از جیب خود، امنیت خود، آینده خود هزینه این تندرویها را پرداخت کنند.»
جعفرزاده یادآور میشود: «اخیرا صحبتی درباره اعدام کردن گروسی از سوی یکی از این آقایان مطرح شد که باعث واکنش وزیر امور خارجه ایالات متحده و نوعی حاشیهسازی علیه کشورمان شد. چرا از ایرانی که منادی صلح و گفتوگو و تمدن است، توسط تندروها پالس جنگ و تنش و رویارویی صادر میشود. نقش اظهارات افراطیون در جنگ 12 روزه هم قابل ردیابی است. چقدر عقلا و دلسوزان کشور به تندروها تذکار دادند، نگویید «ایران چند روز آینده بمب میسازد. ایران به دنبال تغییر دکترین دفاعی خود و ساخت بمب و...است» اما تندروها مدام چنین اظهاراتی را مطرح کردند. کار به جایی رسید که دشمن به بهانه همین اظهارات فرصت حمله به ایران را پیدا کرد.»
این نماینده ادوار مجلس تاکید میکند: «نماینده ایران در سازمان ملل، مجبور شد این حرفها را تکذیب کند و بگوید ایران چنین قصدی ندارد و دکترین ایران در خصوص سلاح هستهای تغییری نکرده است. حقیقتا بعید میدانم برای برخی از این افراد ایران مهم باشد. دنبال عامل نفوذی باید میان تندروها بگردیم، فراموش نکنید نتانیاهو در اسراییل در حال سقوط بود. به دلیل اظهارات افراطی برخی افراد و جریانات بود که مردم اسراییل ترسیدند و حزب لیکود بالا آمد. وقتی کسی برخلاف ایران و منافع ایرانیان رفتار و سفره معیشت مردم را کوچکتر میکند باید در تدین او هم شک کرد.
جعفرزاده خاطرنشان میکند: «به نظرم نظام در دوران پساجنگ باید تکلیف خود را با این کانونهای افراط و تندروی مشخص کند. شک نکنید این افراد در ادامه هم اقدام به هزینهتراشی برای مردم و پاس گل دادن به دشمنان میکنند. معتقدم باید فرمان آشتی ملی و عفو عمومی صادر شود و با برگزاری یک انتخابات رقابتی دیگر اجازه نداد، نمایندگان اقلیت ساختارهای مهم کشور را به دست بگیرند.»
آقای ایمن آبادی از کجا معلوم کسیکه مسئولیت پیدا کردن جاسوس به وی محول شده خود مسئول جاسوسها نباشه دقت کنید آیاازبین این تندروها یکنفرهم بازجویی شده آیا مسئولی برکنار شده؟
برای جاسوسی و نفوذ یه عمق نظام بهترین پوشش تندر و بودن مثل کشمیری
شاید این نظریه درست باشد ، اما جاسوسی و نفوذ در همه جا ممکن است ، خواه مشاور آقای شمخانی باشد خواه رئیس بانک باشد ، خواه مدیر یا مدیر عامل شرکتهای دولتی باشد یا نظامی باشد یا فرهنگی و مطبوعاتی باشد و.... چپ و راست هم ندارد چون جاسوس ممکن است در هر لباسی باشد و نکته دیگر نرم افزارهایی که روی تلفنهای همراه و کامپیوترها نصب میشوند اکثراً ابزار جاسوسیاند حتی نرم افزارها و اپلیکیشنهای ایرانی چون اکثراً توسط برنامه نویسان خارجی طراحی میشوند !! آخرین خبری که خواندم همکاری برنامه نویسان هند و نرمافزارهای طراحی و ساخت هند که بسیار هم در ایران استفاده میشوند برای اسرائیل جاسوسی و اطلاعات کاربران را منتقل میکردند .
حرف حق جواب ندارد .دشمن پشت سنگرهای ما بود همین آقایون یا استیضاح ظریف و عارف کشور را به حاشیه بردند ان جوانک معلوم الحال تازه به دوران رسیده با دودرصد ارا روی صندلی مجلس نشسته بجز تفرقه و هزینه برای کشور هیچ سودی نداشته قطعا باید محاکمه شوند یا همین شریعتمداری بجز نفرت پراکنی در داخل و خارج کار دیگری بلد نیست حتما با ید محاکمه و برخورد امنیتی صورت بگیرد
دقیقا پایداریها در زمین اسراییل و امریکا بازی کردن و حجاب و سگ گردانی را مساله اصلی کشور کردن!!!!!
قدرت این گروه از کجا تزریق و تقویت می شود؟ مشکل باید به صورت ریشهای حل شود. قانون اساسی باید اصلاح شود. بهترین راهکار رفراندوم گذاشتن قانون اساسی است.