آمریکا: در مذاکرات با ایران، تمرکزمان بر جلوگیری از دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای است

پس از ورود رئیس جمهور آمریکا به ریاض، وزارت خارجه این کشور از تعمیق همکاری‌های امنیتی، فناورانه و دیپلماتیک با عربستان خبر داد و در عین حال اعلام کرد که مذاکرات با ایران تنها با هدف جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای دنبال می‌شود.

آمریکا: در مذاکرات با ایران، تمرکزمان بر جلوگیری از دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای است

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که تمرکز اصلی واشنگتن در مذاکرات با ایران، جلوگیری از دستیابی این کشور به سلاح ادعایی هسته‌ای است.

وزارت خارجه آمریکا به شبکه الشرق اعلام کرد که عربستان سعودی و واشنگتن در حال هماهنگی برای پایان دادن به جنگ در غزه هستند.

این وزارتخانه اعلام کرد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عربستان سعودی را «شریکی قابل اعتماد و دوست» می‌داند و روابط میان دو کشور را «پایدار و راهبردی» توصیف کرده است.

وزارت خارجه آمریکا عربستان را «شریکی اساسی در امنیت و ثبات منطقه» خوانده و از تقویت همکاری‌های امنیتی و دفاعی با ریاض خبر داد.

این وزارتخانه در ادامه آورده است که واشنگتن و ریاض قصد دارند در جریان سفر ترامپ به عربستان، توافقنامه‌های مهمی را به امضا برسانند.

واشنگتن همچنین نقش میانجی‌گری عربستان در بحران اوکراین را ستود و آن را «ارزشمند» توصیف کرد.

وزارت خارجه آمریکا همچنین اضافه کرد که علاوه بر حوزه‌های امنیتی، واشنگتن به گسترش همکاری‌ها در زمینه فناوری و فضا اقدام کرده است و روابط میان ریاض و واشنگتن در تمامی زمینه‌ها راهبردی است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد که سفر  دونالد ترامپ به عربستان سعودی، سفری «با ماهیت ویژه و سرنوشت‌ساز» در تمامی حوزه‌ها خواهد بود.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    خود شیرینی نکن

  • #نه👎

    ما همه تمرکزمان بیشتر بر از بین رفتن امپراتوری آقازاده‌ها و سلطه چین و روسیه و مقامات ارشد دزدمون و اون بالایی‌ها و نمایندگان مفت خور مملکت بر ملت ایران است!