لزوم پاسخگویی و حل مشکلات مردم با دقت و سرعت

استاندار خوزستان بر لزوم پاسخگویی و حل مشکلات مردم با دقت و سرعت، تاکید کرد.

لزوم پاسخگویی و حل مشکلات مردم با دقت و سرعت

سید محمد رضا موالی‌زاده سه شنبه ۲۳ تیر در جلسه شورای راهبری تحول اداری، با اشاره به اهمیت نظام پاسخگویی و مردم‌داری اظهار کرد: طبیعتاً همه سازوکارها، دستگاه‌ها و نهادها برای این تشکیل شدند که در نهایت بتوانند به نظام، جامعه، مردم و اهداف انقلاب خدمت کنند. همان اهدافی که امام راحل عظیم‌الشأن و رهبر شهیدمان پایه‌گذاری، تثبیت و دنبال کردند.

استمرار راه انقلاب با اقتدار و تدبیر رهبری جدید

استاندار خوزستان با اشاره به استمرار راه انقلاب بیان کرد: بحمدالله چنین نظامی با چنین مؤلفه‌ها و اقتداری ایجاد شد و امروز رهبر عزیزمان که خلف صالح رهبر شهید هستند، با اقتدار و تدبیر، این راه را با قدرت ادامه می‌دهند. طبیعتاً همیشه تأکید رهبران ما نگاه به مردم بوده و تأکید رئیس‌جمهور محترم نیز بر رسیدگی و حل مشکلات مردم است.

لزوم پاسخگویی و حل مشکلات مردم با دقت و سرعت

موالی‌زاده با تأکید بر ضرورت پاسخگویی به مردم گفت: ما باید در این مسیر حرکت کنیم. اعتبار ما به این است که بتوانیم به مردم پاسخگو باشیم و مشکلاتشان را با دقت و سرعت، تا جایی که مقدور است، حل کنیم. اگر در جایی امکان حل مشکل نبود یا نیاز به زمان بیشتری داشت، باید به گونه‌ای پاسخ دهیم که برای مردم رضایتمندی ایجاد کند. مردم باید احساس کنند که ما درحال پیگیری و در فکر حل مشکل آنها هستیم.

وی ادامه داد: ایجاد اقناع در بین مردم، خود به خود باعث رضایتمندی خواهد شد. هدف اول حل مشکل است. اگر مشکل هم حل نشد، اقناع در این جهت که آن دستگاه، مدیر، کارشناس و مسئول از دل و جان در جهت حل مشکل مردم تلاش می‌کند، بسیار مهم است. این مردم‌داری و مردم‌محوری، یکی از مؤلفه‌هایی است که همواره مورد تأکید بوده است.

موالی‌زاده در پایان با اشاره به جایگاه استان خوزستان اظهار داشت: ما در استان خوزستان پای کار انقلاب و نظام هستیم. به عنوان استانی که مرزدار و مرزبان کشور است و مردمی این‌چنین مقاوم، ولایی، انقلابی و پای‌کار دارد، این مردم حقیقتاً شایسته دریافت بهترین خدمات هستند.

به گزارش ایسنا، همچنین  مهرداد نیکو، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان، در جلسه شورای راهبری تحول اداری با اشاره به یکی از نقیصه‌های نظام اداری اظهار کرد: یکی از نقیصه‌هایی که ما در نظام اداری داشتیم و همواره مردم از آن گله‌مند بودند، این بود که امکان انعکاس نظراتشان به نظام اداری مهیا نیست. اگر هم در قالب‌هایی نظراتشان را منعکس می‌کنند، این‌ها جایی ثبت و ضبط، پیگیری و بازخوردی به آنها داده نمی‌شود.

نیکو با اشاره به راه‌کار دولت چهاردهم برای رفع این معضل گفت: برای رفع این معضل، در دولت چهاردهم یک ابتکار به خرج داده شد و یک پیش‌شماره سه‌رقمی(سامانه 128) تعریف شد تا مردم بتوانند در بستری، نارضایتی خود یا ایرادات خدمات ارائه‌شده را منعکس کنند. این نظرات رصد می‌شود، به سمع نظر مسئولین می‌رسد و امکان پیگیری فراهم می‌شود. همچنین گزارش آماری در این خصوص ارائه خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان اظهار کرد: این سیستم، شبیه‌سازی سیستم مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) در بخش خصوصی است که به بخش دولتی وارد شده و یک روش مدیریت دولتی نوین محسوب می‌شود. این رویکرد، حکمرانی داده‌محور را برای ما فراهم می‌کند و ما متوجه می‌شویم که کدام دستگاه کارآمد بوده، کدام دستگاه گله‌مندی بیشتری داشته و کدام فرایند ایراد دارد.

نیکو با اشاره به برنامه‌های آموزشی این سامانه خاطرنشان کرد: همزمان با این جلسه، یک دوره آموزشی در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حال برگزاری است و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در آن حضور پیدا کرده‌اند و در حال آموزش هستند. این سامانه دسترسی مستقیمی برای استاندار محترم و برای من در استان فراهم می‌کند تا بتوانیم به صورت مستمر گزارش‌هایی را از اتاق وضعیت داشته باشیم که رضایتمندی یا عدم رضایتمندی مردم نسبت به خدمات دستگاه‌های اجرایی در آن منعکس شود.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید