واکنش دبیر جشنواره سین سیما به ادعای فریدون آسرایی
اهدای جایزه به غایب جشنواره مردمی
دبیر جشنواره سین سیما گفت: به همه هنرمندان برگزیده اعلام شده بود برای احترام به نظر و انتخاب مردم حتماً در مراسم ویژه تقدیر حضور داشته باشند تا جایزه خود را دریافت کنند.
دبیر جشنواره سین سیما گفت: آقای آسرایی به رغم تماسها و درخواستهای مکرر از چند روز قبل از مراسم اختتامیه حضور در آن را نپذیرفت و تأکید کرد برای یکی از ارگانها کنسرت زنده دارد و ایشان هم حق داشتند چون مبالغ دریافتی در کنسرتها با جوایز جشنواره مردمی قابل مقایسه نیست.
وی در خصوص ادعای این هنرمند در مورد حضور در برنامه نیز افزود: اگر منظور ایشان از شرکت در جشنواره، حضور در پایان مراسم حین پذیرایی شام از میهمانان جشنواره بود، که این امر جزو شرایط تقدیر از برگزیدگان جشنواره نبوده است و جناب آسرایی روی سن هم تشریف نیاوردند و تعجب میکنم که چرا چنین مطلبی را بیان کرده است.
کریمان در پاسخ به این سوال که آیا تمامی مخاطبان برنده جشنواره جایزه خود را دریافت کردند نیز گفت: تعداد محدودی از مخاطبان سروش باقی ماندند که در حال انجام مراحل مالی و اداری جهت ارسال جوایز آنها هستیم که به بزودی این کار انجام میشود.
منبع: برنا
10