اجرای یک خواننده رپ زن در برنامه رامبد جوان/ به‌ خاطر سروین ضابطیان، فینال کارناوال را سانسور کردند!/ ویدئو

فینال برنامه تلویزیونی «کارناوال» با حضور سروین و سینا به یکی از پرهیجان‌ترین شب‌های این مسابقه تبدیل شد.

اجرای یک خواننده رپ زن در برنامه رامبد جوان/ به‌ خاطر سروین ضابطیان، فینال کارناوال را سانسور کردند!/ ویدئو

به‌خاطر سروین خانم، فینال کارناوال را سانسور کردند!

فینال برنامه «کارناوال» بعد از تاخیر یک روزه سرانجام ساعاتی قبل پخش و برنده این رقابت بین سینا ساعی و روزبه حصاری که اختلافی بسیار نزدیک در رای‌گیری نهایی داشتند مشخص شد.

نکته جالب اجرای سینا ساعی، اجرای مشترکش با سروین ضابطیان در بخشی از برنامه‌اش بود. بخشی که به نظر می‌رسد هدف سانسور ساترا قرار گرفته و باعث تاخیر پخش و مشکلات مجوز این قسمت شده است.

اجرای بی‌نظیر سروین و سینا در فینال پرهیجان «کارناوال»

اجرای مشترک این دو هنرمند با استقبال گسترده تماشاگران و داوران همراه شد و بسیاری آن را نقطه اوج فصل نخست این برنامه دانستند.

منبع: برترین ها
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    به نظر سینا ساعی به زبان درونی نسل امروز رسیده. اگر این سبک و زبانی که برای این اجرا به کار برد رو برای بازخوانی شاهنامه و روایت های اسطوره ای با این خوانش یکی و تازه کنه احتمالا اتفاقات بزرگی خواهد افتاد.

  • ناشناس

    بیش از حد فمنیستی و تحقیر کننده مردان