«محمود جهان» در خاک آرام گرفت

مراسم تشییع پیکر محمود جهان صبح امروز (11 مرداد ماه) با حضور دوستداران این هنرمند جنوبی در تالار وحدت برگزار شد.

«محمود جهان» در خاک آرام گرفت

به گزارش خبر فوری و به نقل از ایلنا، پخش آخرین قطعه محمود جهان که «عزیزم بندریم» نام داشت، آغازگر مراسم بود و در ادامه با اجرای سنج و دمام که در سوگواری‌های مردم جنوب استفاده می‌شود، یاد این خواننده جنوبی گرامی داشته شد.

سیدمحمد میرزمانی (موزیسین و رئیس هیئت مدیره خانه موسیقی) در بخشی از این برنامه، پشت تریبون قرار گرفت و گفت: هر کس عاشق باشد و جانش را برای مردم و برای کارش بگذارد باید چنین تشییع جنازه‌ای نیز داشته باشد. خوشا به حال محمود جهان که چنین مردم او را بدرقه می‌کنند. محمود جهان حدود نیم قرن عاشقانه تلاش کرد و بیش از ۳۰ آلبوم از او منتشر شد.

وی در ادامه افزود: بعد انسانی هر شخصی بزرگ‌ترین ویژگی‌های او محسوب می‌شود. محمود جهان انسانی واقعی بود و به معنای واقعی کلمه سر به مهر و پیرو امیرالمومنین بود.

در ادامه غلامرضا صنعتگر (خواننده جنوبی) پشت تریبون قرار گرفت و درباره محمود جهان گفت: در مدت اخیر آقای یزدانفر قطعه‌ای را برای محمود جهان ساخته بود که آن را خیلی دوست داشت و اسمش را هزن گذاشته بود و ما امروز نام این قطعه را خداحافظی می‌گذاریم.

همچنین امید جهان در سخنان کوتاهی ضمن تشکر از علاقه‌مندان پدرش گفت: پدرم هیچ وقت نمی‌خواست شما را در چنین شرایطی ببینم و همیشه می‌خواست که خوشحال باشید. من تشکر می‌کنم از تمامی کسانی که در این مدت با من و خانواده‌ام همدردی کردند.

نکته جالب اینکه در این مراسم هیچ یک از مسئولان موسیقی کشور حضور نداشتند و تنها عده معدودی از موزیسین‌ها ازجمله محسن شریفیان، سیدمحمد میرزمانی، غلامرضا صنعتگر علمشاهی و همچنین برخی از اهالی سینما چون اصغر همت و صفر کشکولی حضور داشتند.

در این مراسم همچنین قطعه حزن که اخیرا توسط محمود جهان اجرا شده و قرار بود از صداوسیما پخش شود، برای حاضران پخش شد.

33

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید