دست باند کلاهبرداری تصادفات صوری و ساختگی رو شد
دادستان ساوه از دستگیری افرادی که با انجام تصادفات صوری و با تبانی با اداره موصوف برگه کارشناسی تعیین دیه دریافت میکردند، خبر داد.
علیپور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساوه گفت: افرادی با تشکیل باندی چند نفره با خرید ماشینهای با کارکرد و سال ساخت بالا و در ساعات پایانی شب و خلوتی جادهها نسبت به واژگونی خودروی خود اقدام و خود را مصدوم جلوه میدادند.
وی افزود: پس از رسیدن گزارشات متعدد از سوی بیمه ایران مبنی بر اخذ دیهجراحت تصادفات و دقت قضایی صورت گرفته، مشخص شد این افراد پس از ایراد جراحت سطحی خود، به بیمارستان مراجعه و پس از آن به پزشکی قانونی یکی از شهرهای غربی کشور مراجعه و با تبانی با اداره موصوف برگه کارشناسی تعیین دیه دریافت میکردند.
دادستان عمومی وانقلاب ساوه تصریح کرد: افراد باند فوق که با مهارت به این کار مبادرت میکردند بازداشت و تحقیقات لازم صورت گرفته است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
763