نماینده منتقد قرارداد چین، حرفش را عوض کرد

مدل تکذیب مصاحبه تلویزیونی آقای نماینده توسط خودش/ احمدی بیغش: نظر شخصی‌ام بود و بی ارزش! + فیلم

نماینده‌ای که در یک برنامه تلویزیونی بشدت از قرارداد ۲۵ساله ایران و چین انتقاد کرده بود، حرف‌های خودش را کذب و بی‌ارزش نامید.

مدل تکذیب مصاحبه تلویزیونی آقای نماینده توسط خودش/ احمدی بیغش: نظر شخصی‌ام بود و بی ارزش! + فیلم

تکرار حرف‌های احمدی‌نژاد از زبان یک نماینده مجلس، جنجال به پا کرد. اظهارات احمدی بیغش علیه قرارداد با چین نه فقط با واکنش تند وزارت خارجه روبرو شد، بلکه موضع منفی دستیار رییس مجلس را نیز در پی داشت تا روشن شود این حرفها مورد تایید رییس مجلس نیز نیست.

چنین بود که او بلافاصله در گفتگویی با خبرگزاری خانه ملت، حرفهایش را پس گرفت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که قراردادی بین ایران و چین وجود ندارد و واگذاری جزایر ایرانی به این کشور نیز مطرح نیست.

محمود احمدی بیغش در خصوص ادعای واگذاری جزایری به چین و قرارداد 25 ساله این کشور با ایران، گفت: تاکید دارم بین ایران و چین قراردادی وجود نداشته است، اما مجدد بر روی این مسئله کنکاش کردم و مشخص شده که از اساس قرارداد یا واگذاری جزیره ای از ایران در میان نبوده و نیست.

این عضو حاشیه‌ساز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس اظهار داشت: اگر چنین قراردادی امضا شده باشد باید به تصویب مجلس می رسید، چرا که قانون اساسی وظیفه بررسی قراردادها و معاهدات بین المللی را بر عهده قوه مقننه گذاشته است.

نماینده مردم شازند در مجلس تاکید کرد: مجلس بر اساس وظیفه ای که به آن محول شده با بررسی معاهدات بین المللی، قراردادهایی که مخل منافع کشور است را رد و اگر قراردادی به مصلحت کشور باشد را تایید می کند.

او به این موض‌گیری بسنده نکرده و ویدئویی از خود ضبط و منتشر کرده که ادعاهای پیشین خود را بی‌ارزش توصیف کرده است.

این فیلم را در ادامه ببینید.

17

حجم ویدیو: 2.33M | مدت زمان ویدیو: 00:00:43 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ...

    فقط زور زور

  • محمد

    سلام آخه چرا؟؟؟؟این پول ومقام مگه چقدر می ارزه با این دنیا که اینطور بهش چسبیدین و حرف خودتون رو منکر میشین ودرواقع خودت رو هم منکر شدی!!!!!!!!!!!!آخه این چه زور و زری هست پشتش که یهو ازاین رو به اون رو میشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چین و پدر مائو پدر فنگ!!!!!!!!!!!!این قدر می ارزن براتون!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • دوستی

    خاک بر...... که به عنوان نماینده مجلس چنین موضوع مهمی را قبل ار بررسی ، در رسانه اعلام می کنی

  • احمدی

    وقتی یک نماینده مجلس انهم عضو کمیسیون امنیت ملی نسنجیده افاضه می فرماید وخوراک تبلیغاتی برای ضدانقلاب ودشمنان داخلی وخارجی تهیه می کند وای به حال مردم عادی !؟ این تکذیبه ها هم دردی را که دوا نمی کند هیچ ،ابرو ریزی بیشتری هم به دنبال دارد ازجمله این که ضد انقلاب خارج نشین می گوید تحت فشار گفته های قبلی خود را تکذیب کرده است.

  • مجتبی

    خوشم میاد که هر طرف باد میاد شما هم به باد میدید

  • حمید

    تا زمانی که یک نماینده مجلس اون هم عضو کمیسیون مهمی مثل کمیسیون امنیت ملی بی محابا و نسنجیده از روی بی اطلاع با قصدو هدف خیانت و خراب کردن سابقه پاک حکومت جمهوری اسلامی ایران اینگونه با پشتوانه حزبی قوی خود شایعه پراکنی و فرا فکنی می کند تا برای ضدانقلاب ودشمنان داخلی وخارجی خوراک تبلیغاتی و سوژه تهیه کند وای به حال مردم که چشم به دستان اینگونه نمایندگان خائن دوخته اند تا به آنها خدمت کنند ضمناً این تکذیبه ها هم دردی را که دوا نمی کند هیچ ،ابرو ریزی بیشتری هم به دنبال دارد چون ضد انقلاب خارج نشین و خائنین به این مملکت و حکومت جمهوری اسلامی ایران می گوید با تحت فشار قراردادن این نماینده مجلس گفته های قبلی خود را تکذیب کرده است. اینگونه نمایندگان خائن به مملکت ضد ولایت فقه هستند چون از نام رهبری برای ابزار رسیدن به مقام و منصب استفاده می کنند. تا وقتی گفتار رهبری بر ضد گفتار و نظرات آنها باشد دیگر رهبری نمی شناسند و چهره خائنانه خودشان را نمایان می سازند. تنها در برابر اینگونه خائنین به مملکت و ملت باید پناه به خداوند ببریم.