به روز رسانی می شود

وداع مردم و هنرمندان با بازیگر خاطره‌ساز/ پیکر اکبر عبدی تشییع شد/ ویدئو

آیین تشییع پیکر اکبر عبدی بازیگر محبوب و خاطره‌ساز سینما، تئاتر و تلویزیون صبح امروز با حضور جمع زیادی از مردم علاقه‌مند و هنرمندان در محوطه بیرونی تالار وحدت برگزار شد.

وداع مردم و هنرمندان با بازیگر خاطره‌ساز/ پیکر اکبر عبدی تشییع شد/ ویدئو

اولین تصاویر از تشییع پیکر اکبر عبدی

تصاویری از هنرمندان حاضر در مراسم تشییع پیکر اکبر عبدی بازیگر سینما و تلویزیون

پیمان جبلی رئیس رسانه ملی، مسعود ده نمکی کارگردان، همایون اسعدیان، پژمان بازغی، اتابک نادری، کمند امیرسلیمانی، مهدی شفیعی، سعید ملکان، حبیب دهقان نسب، مسعود نجفی، الهیاری از چهره‌های حاضر برای آماده‌سازی مراسم هستند.

پیکر مرحوم عبدی با همراهی حاضران در تالار وحدت وارد محوطه این مجموعه شد.

4f333467ZjoxMTcxNjM4LmpwZ3xmdWk6MTE2MDYzNnxsOmZhfHY6MQ

422bb2ecZjoxMTcxNjI5LmpwZ3xmdWk6MTE2MDYyOHxsOmZhfHY6MQ

همایون اسعدیان در وداع با اکبر عبدی: از قاب تلویزیون به قاب خاطرات مردم رفت

در این مراسم، همایون اسعدیان، مدیرعامل خانه سینما، با تسلیت به خانواده اکبر عبدی و قدردانی از حضور مردم، خطاب به المیرا عبدی، دختر این هنرمند، گفت: «تو آن روزها نبودی، اما ما روزگاری پای تلویزیون نشسته بودیم و نان و ماست‌مان را می‌خوردیم که ناگهان یکی از قاب تلویزیون بیرون آمد و شد عضوی از خانواده ما. اکبر بود و شد اکبرآقا. وقتی تو به دنیا آمدی، فرزند همه ما شدی و او برای همه ما عمو اکبر بود.»

وی ادامه داد: «جمعه عصر، او دیگر به قاب تلویزیون نرفت، بلکه به قاب خاطرات ما پیوست. اکبر، اکبرآقا، عمو اکبر؛ بابت همه خاطراتی که برای مردم ساختی از تو سپاسگزاریم و مطمئن باش برای نسل‌های آینده نیز بر قاب خاطره‌ها خواهی ماند.»

در ادامه این مراسم نیما کرمی که اجرای برنامه را عهده دار بود بخشی از پیام مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، را قرائت کرد و سپس کورش سلیمانی پیام انجمن بازیگران خانه سینما را برای حاضران خواند.

وداع با یکی از خلاق‌ترین بازیگران سینمای ایران

در بخشی از پیام انجمن بازیگران خانه سینما آمده بود: «اکبر عبدی را می‌توان یکی از معدود بازیگران خلاق تاریخ سینمای ایران دانست؛ هنرمندی که با استعداد کم‌نظیر و نقش‌آفرینی‌های ماندگار خود، جایگاهی ویژه در حافظه فرهنگی و هنری مردم ایران به دست آورد.»

نیما کرمی در ادامه گفت: این آخرین صحنه نمایش نابغه بازیگری ایران است که به آن خوش آمدید. او شما را خنداند و تلاش کرد غمی که در دل دارید را فراموش کنید و از سختی‌ها راحت‌تر عبور کنید، او در جهان ما تکثیر خواهد شد.

حضور عاطفی و صمیمانه آزیتا حاجیان و دخترش مهراوه شریفی‌نیا در کنار خانواده این هنرمند فقید

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • پابلو

    اون هنرپیشه ای که خودش را جر می داد باید ده روز عزای عمومی اعلام بشه تشریف نیاوردند