بازیگر هالیوود: کاخ سفید سازمان تروریستی است
بازیگر مشهور هالیوود و برنده جایزه اسکار در پیامی در رسانه های اجتماعی کاخ سفید را یک سازمان تروریستی دانست.
مورگان فریمن در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: کاخ سفید یک سازمان تروریستی است.
در سال ۱۳۹۸ و پس از به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، این بازیگر و کارگردان معروف آمریکایی واکنشی تند نسبت به تصمیم رییس جمهوری آمریکا از خود نشان داد.
فریمن در صفحه توئیتر خود نوشت : ترامپ تروریست، نژادپرست، دروغ گو و مجرم است و وی رییس جمهوری من نیست.
پیام جدید فریمن در انتقاد از کاخ سفید پس از تجاوز جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران منتشر می شود.
تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجیگری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.
جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاهها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.
تو آدم با استعدادی بودی
برو عامو فیلمتو بازی کن
این آفریقایی هستش آمریکایی نیستش
چرا نمیای ایران زندگی کنی عزیزم؟!
به این میگن ازادی !
قابل توجه کسایی که میگن جرعت نداری تو خاک امریکا از کاراشون بد بگی !
اگه الان ایران بود تمام ثروتش مصادره و خودش به جرم جاسوس و ... اعدام میشد !!!
دقیقا
بیا ایران از آب و برق مجانی لذت ببر
یه عده هم درباره فساد اخلاقی ایشون چندسال پیش حرف زدن
یعنی مثل ترامپ تو جزیره اپستین بوده یا زنش با تام مورلی بوده ؟؟
ایول مورگان. چه فشاری میخورن این زیر غربزده های داخلی.
یعنی سیاه پوستا از هر فرصتی استفاده میکنن ننه من غریبم بازی در بیارن🤦♀️
دمت گرم