جنجال عکس‌های تازه‌ی ترانه علیدوستی

انتشار عکس‌هایی از ترانه علیدوستی که او را در مجموعه‌ی اقامتی تفریحی در بندر کنگ هرمزگان نشان می‌دهد با واکنش‌هایی همراه شد. اعلام شده عکس‌ها در روزهای نخست دی‌ گرفته شده اما به تازگی منتشر شده است.

جنجال عکس‌های تازه‌ی ترانه علیدوستی

برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی با اشاره به ناآرامی‌ها و اعتراضات دی ۱۴۰۴ مدعی شدند که او در آن روزها مشغول تفریح و مسافرت بود.

این گروه از کاربران که هوادار رضا پهلوی به نظر می‌آیند با یادآوری گفت‌وگوی چندی قبل علیدوستی با بی‌بی‌سی به این رفتار او که آن را همزمان با وقایع دی‌ماه می‌دانند انتقاد کردند.

با این وجود حساب کاربری که این عکس‌ها را منتشر کرده با انتشار یک استوری اینطور گفته که ترانه علیدوستی اوایل دی ماه در کنگ بوده است و این عکس‌ها هم در همان روزها گرفته شده است.

او نوشته که بعد از چند روز می‌خواسته این عکس‌ها را منتشر کند اما اعتراضات آغاز شده و به همین دلیل از این کار منصرف شده تا دیروز که آنها را منتشر کرده است.

خانم علیدوستی که در طول دوران فعالیت هنری خود معمولا واکنشی به این نوع حاشیه‌ها نشان نداده، در این باره نیز تا به حال واکنشی نداشته است.

 

 
 

 

منبع: انصاف نیوز
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    احضارش کنیداصلاحیه