عربستان امکان مصرف مشروبات الکلی را گسترش می‌دهد

عربستان درصدد گسترش دسترسی دادن به مصرف مشروبات الکلی است و به غیرمسلمانان دارای اقامت ویژه اجازه می‌دهد از فروشگاهی در ریاض که پیشتر تنها برای دیپلمات‌های خارجی در نظر گرفته شده بود، مشروبات الکلی خریداری کنند.

عربستان امکان مصرف مشروبات الکلی را گسترش می‌دهد

وب‌سایت آمریکایی «سیمافور» گزارش داد، در روزهای اخیر، دارندگان اقامت ویژه توانسته‌اند از فروشگاه موجود در منطقه دیپلماتیک الکل تهیه کنند. دولت عربستان هیچ اطلاعیه رسمی در این خصوص صادر نکرده و افرادی که به این فروشگاه رفته‌اند، اعلام کردند که تغییرات به صورت شفاهی به اطلاع آنها رسیده است.

به نقل از سایت عربی ۲۱، این اقدام، جدیدترین گام دولت عربستان برای رسمیت بخشیدن به فروش و مصرف مشروبات الکلی است که در راستای برنامه این کشور برای تبدیل گردشگری به یکی از ارکان اصلی تنوع‌بخشی به اقتصاد این کشور صورت می‌گیرد.

عربستان قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ سالانه ۱۵۰ میلیون گردشگر جذب کند و سرمایه‌گذاری بسیاری در توسعه هتل‌ها و مناطق تفریحی انجام می‌دهد. با این حال، این کشور همچنان دچار کمبود گردشگر است که باعث شده در مقایسه با برخی کشورهای همسایه در حاشیه خلیج فارس، جذابیت کمتری برای برخی گردشگران داشته باشد.

فروشگاه مشروبات الکلی در ریاض سال گذشته افتتاح شد و به طور انحصاری به دیپلمات‌های خارجی اختصاص داشت. 

شایعاتی مبنی بر کاهش گسترده‌تر محدودیت‌های الکلی در طول پنج سال گذشته منتشر شده است. در حال حاضر، بسیاری از هتل‌ها و رستوران‌های عربستان دارای بار‌هایی با نوشیدنی‌های غیرالکلی و آبجو بدون الکل شده‌اند.

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید