مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران براساس یک نظرسنجی:

فقط ۱.۸ درصد مردم ایران از رسانه‌های اجتماعی داخلی استفاده می‌کنند

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران بر اساس یک نظرسنجی اعلام کرد: فقط ۱.۸ درصد مردم ایران از رسانه‌های اجتماعی داخلی استفاده می‌کنند.

فقط ۱.۸ درصد مردم ایران از رسانه‌های اجتماعی داخلی استفاده می‌کنند

ایسپا در یک نظرسنجی میزان استفاده کاربران از رسانه‌های اجتماعی در روز، هفته و ماه را بررسی کرده.

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران نوشت:

فقط ۳.۱٪ از کسانی که حداقل از یک رسانه اجتماعی استفاده می کنند، گفته‌اند از واتس اپ اصلاً استفاده نمی‌کنند. اما ۴۴.۸٪ در طول روز به طور مستمر از آن استفاده می‌کنند. ۴۰.۶٪ روزی یک یا چند بار، ۹.۲٪ هفته‌ای یک یا چند بار و ۲.۳٪ ماهی یک یا چند بار از واتساپ استفاده می‌کنند.

۲۷.۱٪ کاربران در طول روز به صورت مستمر از اینستاگرام استفاده می‌کنند. ۳۹.۳٪ روزی یک یا چند بار، ۱۲.۴٪ هفته‌ای یک یا چند بار و ۲.۷٪ ماهی یک یا چند بار به آن سر می‌زنند. ۱۸.۵٪ کاربران اصلاً وارد این رسانه اجتماعی نمی‌شوند.

۳۵.۶ درصد کاربران رسانه‌های اجتماعی، اصلاً از تلگرام استفاده نمی‌کنند اما ۱۲.۹٪ در طول روز به طور مستمر، ۲۷.۳٪ نیز روزی یک یا چند بار، ۱۷.۹٪ هفته‌ای یک یا چند بار و ۶.۳٪ ماهی یک یا چند بار وارد تلگرام می‌شوند.

نظرسنجی در روزهای ۱۷ تا ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ در مقیاس ملی انجام شده است. اطلاعات این نظرسنجی با در نظر گرفتن جمعیت ۱۸ سال به بالای کل کشور (اعم از مناطق شهری و روستایی) با تعداد نمونه ۱۵۷۰ نفر به شیوه مصاحبه تلفنی گردآوری شده است.

۴۸.۴ درصد از پاسخگویان گفته‌اند فقط از رسانه‌های اجتماعی خارجی مثل تلگرام و اینستاگرام استفاده می‌کنند. در مقابل ۱.۸ درصد بیان کرده‌اند فقط از رسانه‌های اجتماعی داخلی مثل سروش استفاده می کنند. ۲۲.۸ درصد پاسخگویان گفته‌اند هم از رسانه‌های اجتماعی داخلی و هم خارجی استفاده می کنند. ۲۷ درصد پاسخگویان گفته‌اند در حال حاضر کاربر هیچکدام از رسانه‌های اجتماعی داخلی یا خارجی نیستند.

گروه‌ سنی ۱۸ تا ۲۹ سال بیش از سایر گروه‌های سنی فقط از رسانه‌های اجتماعی خارجی استفاده می‌کنند. ۵۰.۵ درصد از گروه سنی ۱۸ تا ۲۹ سال، ۴۹.۴ درصد از گروه سنی ۳۰ تا ۴۹ سال و ۴۴.۴ درصد افراد ۵۰ سال و بالاتر گفته اند فقط از رسانه‌های اجتماعی خارجی استفاده می‌کنند.

نظرسنجی در روزهای ۱۷ تا ۲۰ مردادماه ۱۴۰۰ در مقیاس ملی انجام شده است. اطلاعات این نظرسنجی با رعایت اصول علمی و با در نظر گرفتن جمعیت ۱۸ سال به بالای کل کشور (اعم از مناطق شهری و روستایی) با تعداد نمونه ۱۵۷۰ نفر به شیوه مصاحبه تلفنی گردآوری شده است.

منبع: انتخاب

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • سوال از مسئولین
    0

    از صدا و سیما با آنهمه بودجه چقدر استفاده میشود ؟

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      هزاران سوراخ سنبه درست میکنند عزیزانشونا با حقوقهای نجومی سر کار میذارن .

  • علیرضا
    0

    متاسفانه مردم به این نتیجه رسیدن که مسئولین و رسانه های وابسته به دولت و نظام همواره دروغ پراکنی میکنن و وضعیت مملکت و دنیا رو به نفع خودشون نشون میدن به همین دلیل عمده مردم از رسانه های خارجی برای به روز بودن اطلاعاتشون اعم از سیاسی و اجتماعی و ... استفاده میکنن و هیچ اعتمادی به این نشریات داخلی ندارن بخصوص صدا و سیمای ملی که با توجه به کارایی و نحوه برخورد با فهم و شعور مردم به صدا و سیمای میلی شهرت پیدا کرده واقعا متاسفیم برای بودجه ای که برای امثال صدا و سیما ؛ روزنامه کیهان و سایت مشرق و ... استفاده میشه

  • غیر قابل نشر
    0

    آخه از خودت شروع کن که مثلا" میخواهی مدعی آزاد اندیشی وآزاد گفتاری باشی. اغلب از گذاشتن یه کامنت وحشت داری .تازه تو بهترینی در بین همه سایت های داخلی .

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها