تزیبی لیونی از نشست‌های متعددش در گذشته با وزیران خارجه عرب پرده برداشت

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی فاش کرد، در گذشته دیدارهای متعددی با وزیر خارجه عمان و وزیران خارجه برخی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس داشته است.

تزیبی لیونی از نشست‌های متعددش در گذشته با وزیران خارجه عرب پرده برداشت

تزیپی لیونی، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در گفت‌وگویی با شبکه ۱۳ تلویزیون این رژیم گفت: دیدار بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل با سلطان قابوس بن سعید (پادشاه عمان) نشست خوبی بود و من از انجام این دیدار خوشحال هستم.

نتانیاهو روز پنج‌شنبه در سفری به کشور عمان با پادشاه این کشور دیدار کرد.

لیونی در عین حال تاکید کرد: دولت فعلی اسرائیل هیچ قدرت و توانی ندارد و قادر به کار مثبت نیست.

او افزود: کابینه فعلی نمی‌تواند هیچ‌گونه تصمیمی بگیرد از این رو ما شاهد اختلافات بین وزیر جنگ و وزیر آموزش هستیم.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در ادامه این گفت‌وگو تاکید کرد: در این دولت هیچ‌گونه بازدارندگی، امنیت و سیاستی وجود ندارد و این کابینه باید کنار برود.

او به دولت فعلی پیشنهاد کرد، از کنایه‌گویی‌ها دست برداشته و کار کند.

لیونی گفت: این کار لزوما نباید جنبه نظامی داشته باشد، زیرا این امر می‌تواند ما را به همان وضعیت سابق بازگرداند. صحبت درباره اینکه ما در شمال اسرائیل مشغول به فعالیت هستیم و ساکنان منطقه "غلاف غزه" را رها کرده‌ایم، مساله‌ای غیرواقع‌گرایانه است.

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد: ما با وضعیتی روبه‌رو هستیم که گروه‌های "تروریستی" برای ما تعیین می‌کنند چه زمانی کار را آغاز کنیم و چه زمانی آن را متوقف کنیم. ما باید منتظر باشیم ببینیم جهاد اسلامی به ما چه می‌گوید.

منبع: ایسنا

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید